Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Konečne ukázali synčeka! Hviezdny pár na Vianoce potešil fanúšikov!
Zdielať na
Hudba

Konečne ukázali synčeka! Hviezdny pár na Vianoce potešil fanúšikov!

Archívna reportáž

Zaľúbenci sa vzali prvýkrát na Grammy

V rodine Kardashianovcov rozhodne nie je o deti núdza. V novembri do klanu pribudlo ďalšie od Kourtney Kardashian (44) a jej manžela Travisa Barkera (48). Obidvaja už majú potomkov z predchádzajúcich vzťahov, ale veľmi túžili aj po spoločnom dieťati. V septembri musela ísť Kourtney na urgentnú operáciu plodu ešte v maternici. Dopadlo to dobre, za čo sú obaja rodičia veľmi vďační lekárom. Dočkali sa dieťatka a teraz, krátko pred Vianocami prvýkrát zdieľali aj fotku s ich milovaným synčekom.

​Keď pred vyše dvomi rokmi zahoreli Kourtney Kardashian a bubeník zo skupiny Blink-182, Travis Barker, láskou, už sa od seba nevedeli odtrhnúť. Po pár mesiacoch sa zasnúbili a vlani mali až trojnásobnú svadbu. K dokonalému šťastiu im chýbal už len spoločný potomok. Kourtney to ale v jej veku s počatím nemala ľahké. Musela preto podstúpiť proces umelého oplodnenia, čo nebolo vôbec jednoduché. Vajíčka si pritom dala prezieravo zamraziť, keď mala 39 rokov.

V júni oznámila svoje tehotenstvo počas koncertu Blink-182 zdvihnutím cedule s nápisom "Travis I'm Pregnant". O tri mesiace neskôr sa ale musela podrobiť naliehavej operácii plodu. Na Instagrame zdieľala svoj stresujúci zážitok a zároveň vyjadrila vďaku za podporu lekárom, manželovi a matke: "Navždy budem vďačná svojim neuveriteľným lekárom za záchranu života nášho dieťaťa. Som naveky vďačná svojmu manželovi, ktorý pribehol za mnou z turné a bol mojou oporou ako skala. A mojej mame ďakujem, že ma pri tom držala za ruku."

Údajne presne o polnoci 1. novembra Kourtney porodila synčeka, ktorému dali s manželom meno Rocky Thirteen Barker. Na rozdiel od sestier, Kourtney ale synčeka svetu neukázala. Fanúšikovia sa dočkali až 22. decembra, keď  ho svet konečne mohol vidieť na fotografiách na Instagrame spolu s hrdými rodičmi. Kolekcia fotiek zachytáva nežné momenty šťastnej rodinky so synčekom. Na jednej ho drží potetovaný otecko v náručí na hrudi, na inej zas Kourtney synčeka dojčí. Všetci sú oblečení v čiernom outfite, čo je dosť netypické pre fotky s novorodencom, no nie pre týchto rockerov. No treba dodať, že malého Rockyho neukázali úplne, miliónom fanúšikov tohto páru to ale zjavne stačí.

Najčítanejšie