Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Charlotte Gottová šokovala nielen české hviezdy! TOTO asi nikto nečakal!
Zdielať na

Charlotte Gottová šokovala nielen české hviezdy! TOTO asi nikto nečakal!

Archívna reportáž

Na budúci rok oslávi Charlotte Ella Gottová (17) plnoletosť a očakáva sa, že konečne rozbehne aj so svoju spevácku kariéru. Snáď nikto nepochybuje, že pôjde v stopách svojho slávneho otca Karla Gotta (†80). Ten sa veľmi obdivne vyjadroval o jej talente, a azda jej chcel aj otvoriť cestu k sláve, keď s ňou tesne pred svojím skonom naspieval krásny duet Srdce nehasnou, ktorý sa stal megahitom. Odvtedy sa Charlotte prekvapivo boduje aj medzi ostrieľanými speváčkami.

​Vyzerá, že svoju staršiu dcéru Charlotte Ellu chráni mama Ivana Gottová ako oko v hlave, no nepochybne by jej kariéru dopriala. Charlotte od svojich pätnástich rokov len občasne čosi zdieľa na svojom instagramovom profile, ktorý má napriek tomu obrovský počet sledovateľov. Ako sa teraz ukázalo na výslednej listine českého Zlatého slávika, dostala od svojich fanúšikov aj slušný počet hlasov a dokonca skončila na lepšom mieste ako hviezdy Dara Rolins, Marie Rottrová, či Anna Julie Slováčková, a to je nepochybne poriadne prekvapivý výsledok.

Zatiaľ však Charlotte nenaspievala samostatne žiadnu pesničku a verejne vystupovala iba vlani na spomienkových koncertoch svojho zosnulého otca. Mala vraj pritom veľkú trému a podržala ju Dara Rolins, ktorá má len o niečo mladšiu dcéru. Charlotte koncertom vzbudila veľký záujem, opäť dokázala, že má talent aj potrebnú charizmu, ale bude záležať aj od jej vôle a vytrvalosti ako to dopadne s jej kariérou.

"Charlotte hudbu miluje, ale nemá k nej taký vzťah ako jej otec. Zrejme je to tým, že sa od nej čakajú veľké veci, ako od jej otecka, skrátka je pod ťarchou očakávania," prezradil vlani pre eXtra.cz ich rodinný známy. "Práve kvôli jej menu sú na ňu kladené oveľa väčšie nároky než na niekoho, kto sa vypracováva od nuly a nikto ho nepozná," dodal s tým, že pre ňu a rodinu nie je ľahké žiť pod tlakom záujmu verejnosti. Otec dcéram vraj stále pripomínal, aby nestrácali pokoru, čím sa riadil aj on sám a drží sa toho vraj aj Charlotte. O svojich plánoch sa zatiaľ verejne nevyjadruje, ale možno už zakrátko prekvapí, skutočne by nemala dlhšie otáľať, ak sa chce zviezť na vlne slávy jej otca.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa charlotte ? (@charlotte_gottova)

Najčítanejšie