Jasno
22°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Fotky z nemocnice speváčky Verony a jej 2-ročného synčeka! Museli ho operovať!
Zdielať na

Fotky z nemocnice speváčky Verony a jej 2-ročného synčeka! Museli ho operovať!

Zdroj: instagram/VS

Za vyše desať rokov, čo sa začala Veronika Stýblová (29), finalistka dvoch talentových súťaží, venovať profesionálne spevu, sa už stala známou tvárou českého šoubiznisu. V súkromí sa stihla vydať za partnera Antonína Slatinského a porodiť synčeka Sebastiana (2). Hoci pôvodne túžila po dievčatku, miluje svojho chlapčeka nadovšetko. Hneď po jeho narodení ale zažila poriadny šok. Zistila, že má zrastené prsty na nohách aj rukách, a tak hľadala riešenie ako to napraviť.

​Hoci je vrodená vada synčeka Sebastiána speváčky Veroniky Stýblovej pre jeho zdravie neškodná, prekážať môže po estetickej stránke. "Sebi sa narodil so zrastenými dvomi prstíkmi na oboch ručičkách a nožičkách," zverila sa speváčka. Syndaktylia, ako sa odborne nazýva zrast prstov, je najčastejšou detskou vrodenou vadou, ročne postihuje 1 z 2000 detí. Vyriešiť sa dá, našťastie, drobnou operáciou. "Na kráse mu to neuberie a dnešná medicína dokáže zázraky," postavila sa k tomu na jar Veronika, ktorá sa zvykne s jej problémami zveriť jej sledovateľom na Instagrame.

Malý Sebastian musel preto v týchto dňoch absolvovať chirurgický zákrok. Chlapček má už operáciu šťastne za sebou, ako vidno z fotografií, ktoré Veronika zdieľala na Instagrame. "Dnes ráno sme vstali s úsmevom," pripísala k záberom usmiateho Sebastiana v jej náručí, ktorý mal operované rúčky aj nôžky zafačované v obväzoch. Na klinike plastickej chirurgie na pražských Vinohradoch, kde podstúpil zákrok, si musel pár dní poležať, ako upresnila šťastná mama, no aktuálne sú už práve konečne doma. Zo srdca jej zaiste odpadol kameň, aj keď operácia nie je životunebezpečná, predsa si zaiste uvedomovala aj jej riziká.

Veronika ako speváčka tanečnej skupiny s ich veľkým hitom:

To, že otehotnela, považovala Stýblová za malý zázrak po tom, čo jej pred časom zistili gynekologický problém. Ako sa vtedy zverila, výsledky testu ukazovali, že je presne na hranici rakoviny krčku maternice a veľmi sa preto bála operácie s rizikom následnej neplodnosti. Na rakovinu zomrela jej teta, Veronika preto mala blízky kontakt so smrtiacou chorobou a hrozba rizika ju vydesila.

No nielen rakovina, ale aj neplodnosť začala byť témou. Našťastie, to sa nepotvrdilo, čoho dôkazom je malý Sebastian. Prišiel na svet síce trošku "iný", ale vadu sa podarilo bez väších problémov odstrániť. "Viem, že sú na svete omnoho horšie veci, ktoré rodičia so svojimi deťmi riešia, ale pre mňa to bol emocionálne najsilnejší týždeň vôbec... Vidieť trpieť vlastné dieťa je to najhoršie na svete a TY si bol omnoho statočnejší ako ja," vzdala hold svojmu synčekovi speváčka, ktorej pocity pozná asi každá mama.

Najčítanejšie