Zatiahnuté
23°
Bratislava
Alica
6.9.2024
Prečo Matuš zahmlieva o svojom byte?! Ťahá rodinu po prenájmoch, pritom má vlastný!
Zdielať na

Prečo Matuš zahmlieva o svojom byte?! Ťahá rodinu po prenájmoch, pritom má vlastný!

Zdroj: instagram/BaLM

Už vyše dvoch rokov sa rieši bývanie speváka Bohuša Matuša (49) a jeho rodiny. Od začiatku ich vzťahu stihli vymeniť až štyri byty, dá sa povedať, že ich striedajú častejšie ako raz ročne. Tentokrát zakotvili v priestrannom rodinnom dome na okraji Prahy s veľkou záhradou. Navyše majú podľa Bohuša veľmi výhodný nájom, trúfol si preto kúpiť pre rodinu aj nové auto. No pravdou je, že by rodinu nemusel neustále presťahovávať, má totiž vlastný byt, ktorý by im pohodlne mohol stačiť.

​Pred Bohušom nie je len pracovné leto, ale aj oslava jeho päťdesiatky v auguste. Oslavy majú vyvrcholiť koncertom v Divadle Broadway v novembri. Kvôli tomu sa snaží trochu rozšíriť aj repertoár. "Pracujem na nových pesničkách v štúdiu. Pracujem na nich už počas desiatich rokov, odkedy som vydal svoj posledný album," vysvetľoval. Štúdio si zriadil vo svojom pražskom byte 2+1, ktorý má podľa jeho slov až osemdesiat metrov štvorcových. "Mám tam súkromie len sám pre seba," zdôvodňoval pre Super.cz, prečo sa práve tam rozhodol zriadiť si svoj pracovný priestor.

Mnohí si ale iste položia otázku, či tam nemohol bývať aj so svojou rodinou namiesto toho, aby sa neustále vláčili po prenájmoch. "Pre rodinu by to bolo naozaj malé. A prenajímame si byty tak, aby sa nám tam páčilo. Keby som chcel hypotéku, platil by som ju do deväťdesiatky. Radšej zaplatím nájom než nejakú vysokú hypotéku. Neviem, čo sa bude diať v tomto štáte. A keby bolo najhoršie, ten jeden byt mám," mal hneď Matuš logickú odpoveď na prípadné špekulácie, hoci 80 metrov štvorcových nie je pred dvoch dospelých a malé dievčatko rozhodne málo.

Vypočujte si, čo prezradila spevák pred pár mesiacmi o svojom súkromí:

Niet pochýb, že v rodinnom dome so záhradou, kde sa teraz usadili, majú priestoru viac, len aby sa o chvíľu opäť nemuseli presúvať. Na druhej strane Matušove zdôvodnenie, prečo rodinu nenasťahuje do jeho vlastného bytu, dáva skôr tušiť, že si za takmer 50 rokov staromládeneckého života zvykol na súkromie a zrejme skutočne potrebuje priestor, kam môže odbehnúť vypnúť. Škoda, že matky väčšinou tento luxus nemávajú a rodine a deťom musi byť chtiac-nechtiac nonstop k dispozícii...

Najčítanejšie