Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Je to zlé! Céline Dion zlomila fanúšikom srdce trpkou správou!
Zdielať na

Je to zlé! Céline Dion zlomila fanúšikom srdce trpkou správou!

Archívna reportáž

Už vlani v decembri kanadská speváčka Céline Dion (55) oznámila so slzami v očiach, že jej diagnostikovali syndróm stuhnutého človeka (SPS) nazývaný aj Moersch-Woltmanov syndróm, ktorý spôsobuje nekontrolovateľné napínanie a kŕče svalov. Minulý piatok prišla Céline s neradostnou správou, ktorá sklamala tisíce jej priaznivcov so zakúpenými lístkami na koncerty.

​Dion cez sociálnu sieť oznámila, že bola nútená zrušiť termíny plánovaného turné kvôli obavám o svoje zdravie, ale "veľmi tvrdo pracuje na tom, aby nabrala svoje sily späť". Spolu s vyhlásením o zrušení koncertov uviedla Céline Dion úplný zoznam zrušených termínov, v ktorom sú zahrnuté mestá v Belgicku, Dánsku a Veľkej Británii, ktoré mali prebiehať od 26. augusta do konca októbra. 

Speváčka úprimne vyjadrila, ako ju to veľmi mrzí. "Veľmi mi chýbate, chýba mi to, keď vás všetkých vidím z pódia a vystupujem pre vás. Vždy zo seba vydávam 100 percent, keď robím svoju šou, ale môj stav mi teraz nedovoľuje, aby som vám mohla toto poskytnúť," vyznala sa chorá speváčka, o ktorú sa starajú odborné lekárske tímy, ako aj jej deti.

Dion mala plány seknúť s kariérou už pred 5 rokmi:

"Aby som sa k vám opäť dostala, nemám inú možnosť, ako sa v tejto chvíli sústrediť na svoje zdravie. Mám nádej, že som na ceste k uzdraveniu, na to sa sústredím a robím všetko pre to, aby som sa zotavila," vysvetľovala ďalej Céline Dion s tým, že jej zriedkavá diagnóza postihuje iba jedného z milióna ľudí na svete. "Je mi veľmi ľúto, že vás všetkých opäť sklamem... a hoci mi to láme srdce, bude najlepšie, všetko zrušiť, pokým nebudem naozaj pripravená vrátiť sa na pódium... Nevzdávam sa... a už sa neviem dočkať, keď vás opäť uvidím!" dodala na záver.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Céline Dion (@celinedion)

Hoci boli jej priaznivci nepochybne sklamaní, nehnevajú sa, speváčka má skutočne pádny dôvod, prečo nevystúpi. Mnohí jej v komentároch priali skoré uzdravenie. "Dávajte si pozor na svoje zdravie, pani Dion, to je číslo 1. Veľa lásky," odkázal jej jeden obdivovateľ. "Neboj sa, drahá, venuj si toľko času, koľko potrebuješ. Posielam ti nádej a lásku, prajem ti všetko dobré," vyjadril sa druhý a iný zas pridal: "Musíte sa o seba postarať a robiť to, čo je pre vás správne, opatrujte sa, zostaňte silná."  Zatiaľ čo vystupovanie Dion momentálne nie je možné, stihla v produkcii absolvovať svoj herecký debut, keď si zahrala samu seba. Pred nedávnom vyšla nahrávka jej novej piesne Love Again, ktorá vznikla pre pripravovaný film, v ktorom si zahrá napríklad aj Priyanka Chopra, a je jednou z piatich skladieb od Céline pre tento film.

Najčítanejšie