Zatiahnuté
14°
Bratislava
Stela
3.10.2024
Absolonovej expartner vracia úder! S ich synmi je to úplne INAK!
Zdielať na

Absolonovej expartner vracia úder! S ich synmi je to úplne INAK!

Archívne video

O tom, že by Tomáš Horna (42), bývalý partner speváčky Moniky Absolonovej (46) a otec ich dvoch synov, bol nejaké neviniatko, netreba mať zrejme žiadne ilúzie. S jeho minulosťou je spojených najmä veľa káuz s jeho dlhmi, rádovo v miliónoch českých korún. Monika za neho údajne všeličo "látala" a prakticky živila ich rodinu s dvomi synmi, pričom ju navyše vraj aj podvádzal. Nečudo, že sa jedného dňa rozhodla pre rozchod a ich synov chce mať vo výhradnej starostlivosti.

​Nie je vždy jednoduché rozhodnúť, kto je v prípade rozchodu partnerov ten ukrivdený, zvyčajne majú na tom v rôznej miere zásluhu obaja partneri. Prečo k tomu prichádza neraz až po dlhom trvaní partnerského vzťahu, keď už by sa zdalo, že si pár prekákal všeličo a ustál to, má ale všemožné dôvody - no ochladnutie citov a zovšednenie je často kdesi pozadí krízy. V tomto prípade sa ale zdalo, že sa nič podobné nedeje, a predsa. 

Monika Absolonová je pre svoje spontánne vystupovanie v spojení s humorom veľmi obľúbenou českou celebritou. Zdalo by sa, že nič ako pravdu ani nedokáže povedať, aj keď v jej pomerne netradičnom spôsobe vyjadrovania sa, pre ktorý si tiež vyslúžila sympatie. Nedávno sa speváčka vyjadrila aj ku kauze, ktorá sa rieši súdnou cestou ohľadom starostlivosti o synov po jej rozchode s Hornom.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou:

​Horna požadoval striedavú starostlivosť, Absolonová bola zásadne proti. Koncom roka vyzeralo, že Horn súd vyhral. "Som rád, že žijem v dobe, keď má otec rovnaké práva ako mama! P. S. A potom, že neexistujú spravodlivé súdy," zveril sa hokejista na Instagrame. Neskôr ale speváčka povedala niečo iné: "Mám ich vo výhradnej starostlivosti. Chlapci sa s otcom vídajú raz za štrnásť dní, sú spolu vcelku dosť dlho. Ale nebolo to ľahké. Bolo to náročné." Tiež dodala, že keď len počuje slovo "striedavka", privádza ju to do zúrivosti.

Tomáš s jeho tromi deťmi, dcéru má z predchádzajúceho vzťahu:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Horna (@thornic27)

To už ale Hornu natoľko rozhodilo, že napriek jeho snahe o zachovanie súkromia, práve kvôli deťom, situáciu pre Sedmičku osvetlil: "Už mám plné zuby týchto klamstiev! Neviem, čo ju k tomu vedie, že takto verejne uvádza nepravdy, ale synov mám podľa rozsudku súdu dvanásť dní v mesiaci. Chlapci u mňa normálne spia, vozím ich do školy, škôlky, na tréningy a normálne fungujeme. Riadime sa tým, ako rozhodol súd. A ak ona tvrdí niečo iné, dobre vie, že to tak nie je." A ukázal dokonca aj rozhodnutie súdu. Pripomenul tiež, že súd mal aj dôvody na to, ako rozhodol. "Ja som sa o chlapcov odmala staral a Monika zarábala peniaze. Tak to jednoducho bolo," uviedol svoje argumenty, ktorým nie je dôvod neveriť vzhľadom k Absolonovej úspešnej kariére. Ostáva veriť, že aj keď spory medzi nimi stále zjavne neutíchli, ich synovia sú týchto ťahaníc ušetrení, nech už je pravda akákoľvek.

Najčítanejšie