Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Šokujúca tragédia! Len 46-ročného speváka našli mŕtveho!
Zdielať na

Šokujúca tragédia! Len 46-ročného speváka našli mŕtveho!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Len pár týždňov po tom, čo slávna diskotéková skupina z 90. rokov, známa ako S CLUB 7, oznámila plány na opätovné spojenie, prišla smutná správa. Člena skupiny, speváka Paula Cattermola, našli doma mŕtveho.

​Štyridsaťšesťročný spevák sa tešil, že sa pripojí k svojim bývalým spoluhráčom na reunionovom turné naplánovanom na koniec tohto roka. Jeho kamaráti zo skupiny sa údajne zo šokujúcej správy zrútili. "Odchod nášho brata Paula nás skutočne zdrvil. Neexistujú slová, ktoré by opísali hlboký smútok a stratu, ktoré všetci cítime," uvádza sa vo vyhlásení na sociálnych sieťach.

"Mali sme veľké šťastie, že sme ho mohli mať vo svojom živote a sme vďační za úžasné spomienky, ktoré máme," napísali a dodali, že bude všetkým "hlboko chýbať". Zároveň fanúšikov poprosili o rešpektovanie súkromia. Manažment skupiny zverejnil, že Paulovu smrť "nesprevádzajú žiadne podozrivé okolnosti". Najťažšie nesie skon kamaráta zo skupiny speváčka Hannah Spearritt, ktorá s Paulom tvorila istý čas aj pár. Dokonca sa dali dokopy opakovane, no opäť im to dlho nevydržalo.

Paul bol jedným z pôvodných členov skupiny S Club 7, ktorá vznikla v roku 1998 a vydržal s nimi do roku 2002. Potom založil novú skupinu Skua, ktorá sa však o rok neskôr rozpadla. V roku 2014 S Club 7 spoločne vystúpili na podujatí Children in Need a nasledujúci rok sa opäť zišli na turné Bring It All Back Tour. 

Skupina spomína na zosnulého kamaráta:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa S Club 7 (@sclub7)

Paul mal pohnutý osud, keď sa mu po odchode zo skupiny S Club 7 veľmi nedarilo. Účinkoval v The Rocky Horror Show, no musel odísť po tom, čo naňho počas tanečného čísla spadol jeden z hercov a poškodil mu chrbát. V roku 2018 predal svoju cenu Brit Award za 60 000 libier na eBay po tom, ako fanúšikom povedal, že je chudobný. Pracoval na príležitostných brigádach, aby vyžil, a našiel si pravidelnú prácu ako manažér komunitnej rozhlasovej stanice v Dorsete. V roku 2022 začal poskytovať online služby veštenia z tarotových kariet. Nádej videl práve v znovuzjednotení skupiny S Club 7, s čím súhlasili všetci šiesti členovia. Žiaľ, súčasťou tohto sna už Paul nebude.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Cattermole (@paul_cattermole)

Pre ženu

Najčítanejšie