Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Prstienky sú preč, dovolenka a sexi tanček s iným mužom! Je manželstvo Britney v troskách?!
Zdielať na

Prstienky sú preč, dovolenka a sexi tanček s iným mužom! Je manželstvo Britney v troskách?!

Archívna reportáž

Pre fanúšikov americkej popovej hviezdy, Britney Spears (41), je jej správanie čoraz nezrozumiteľnejšie. Zdalo sa, že jej prístavom istoty a lásky je jej manžel, Sam Asghari (29), no po najnovších záberoch sa zdá, že to ani v tejto sfére nie je idylické. Oboch zachytili bez obrúčok a Britney je navyše na dovolenke s iným mužom.

Možno sa iba dohadovať, prečo sa Britney vybrala na dovolenku v Mexiku so svojím dlhoročný najlepším priateľom a manažérom Cade Hudsonom (35). Leteli tam súkromným lietadlom a na jej ruke nebolo vidieť svadobnú obrúčku. Jej manžel zostal v Los Angeles a keď ho paparazzi nafotili pri chôdzi mestom, obrúčku na ruke nemal ani on.Po vlaňajšej svadbe so Samom, s ktorým sa dala Britney dokopy v roku 2016, sa tak zdá, že ich vzťah akosi ochladol. Málokedy ich vidieť spolu na fotkách či videách aj na jej Instagrame.

Keď ich pred vyše mesiacom chceli viacerí hostia zachytiť na fotoaparátoch počas ich spoločnej večere, Britney vybuchla od hnevu, keď to zbadala a Sam potom z reštaurácie vybehol bez nej. Neskôr vysvetľoval, že šiel po auto. Ďalšou čudnou udalosťou mala byť podľa zdroja jej chystaná intervencia s manželom a ďalšími účastníkmi, o ktorej ale nevedela, kde ju mali presvedčiť, že potrebuje kvôli jej narušenej psychike odbornú pomoc. Dva mesiace mala byť zavretá v prenajatom dome, aby sa liečila. Sam ale vyvrátil klebety o tom, že vôbec niečo také bolo v pláne.

Britney si dala takýto pikantný tanček s jej najlepším kamarátom:

​​Už dávnejšie fanúšikovia speváčky poukazovali na to, že jej manžel nič nerobí preto, aby ju nejako usmernil v jej vyčíňaní, keď sa ukazuje pravidelne nahá vo videách a na fotkách. Mnohým sa to zdalo nevhodné, vrátane jej dvoch synov, ktorí sa s ňou preto už údajne ani nechcú stýkať. Občas sa čudne správala aj na verejnosti, keď sa vybrala von z domu. Keď sa teraz vybrala do Mexika bez Sama, spoločnosť jej robil manažér Cade Hudson. Zdieľala odtiaľ na Instagrame video, ako v miniatúrnych bikinách pózuje na pláži, no naďalšom videu si spolu s manažérom strihli už poriadne odvážny tanček, kde ona mala bikiny a on len bermudy a ich pohyby boli pomerne intímne. Azda je to ale skutočne len dobré priateľastvo, Cade bol totiž poslednú dobu spájaný s herečkou Emmou Roberts.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa River Red (@britneyspears)

Sam Asghari ale vysvetlil, prečo nemal obrúčku. Jeho zástupca Brandon Cohen pre PageSix vysvetlil, že to nesúvisí s manželskými problémami, ale s tým, že je uprostred nakrúcania jedného projektu. Kvôli tomu nemohol ani odletieť spolu s manželkou na dovolenku v Mexiku. Iný zdroj zas tvrdí, že "Britney obvykle nenosí obrúčku, najmä keď je na dovolenke". Medzitým navyše Asghari zdieľal na Instagrame fotku z lietadla, kde je obrúčka už jasne vidieť. "Všetko medzi Britney a Samom je skvelé a nemôžu byť šťastnejší," uviedol zas ďalší nemenovaný zdroj. Azda skutočne aspoň toto v živote speváčky funguje. 

Najčítanejšie