Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Hrôza pred očami divákov! Len 28-ročný spevák skolaboval a zomrel priamo počas koncertu!
Zdielať na

Hrôza pred očami divákov! Len 28-ročný spevák skolaboval a zomrel priamo počas koncertu!

Zdroj: Instagram/CT

Každá smrť je smutná udalosť, no predčasný a nečakaný skon mladého človeka je skutočne tragédia. Žiaľ, s touto krutou skúsenosťou sa musia aktuálne vyrovnávať blízki populárneho juhoafrického tanečníka a rapera menom Costa Titch. Smrť si pre neho prišla počas vystúpenia na festivale.

​Costa Titch, vlastným menom Constantinos Tsobanoglou, koncertoval v sobotu na hudobnom festivale v Johannesburgu. Zrazu sa priamo pred očami divákov zrútil k zemi. Nakrátko sa spamätal a pár sekúnd pokračoval v rape, no vzápätí opäť upadol do bezvedomia. Z toho sa už, žiaľ, neprebral.

Rodina zosnulého rapera zverejnila vyjadrenie na Instagrame. Príčina smrti nebola bezprostredne oznámená. "Smrť tragicky zaklopala na naše dvere. Pripravila nás o nášho milovaného syna, brata a vnuka Constantinosa Tsobanoglou (28), ktorého si Južná Afrika zamilovala a zbožňovala pod jeho umeleckým menom "Costa Titch". S hlbokou bolesťou musíme v tejto chvíli konštatovať jeho odchod. Sme vďační záchranárom a všetkým, ktorí boli prítomní počas jeho posledných hodín na tejto zemi," stojí v bolestnej správe rodiny.

Vypočujte si najznámejšiu skladbu rapera:

Organizátori juhoafrického hudobného festivalu Ultra Music Festival krátko po oznámení úmrtia Costu Titcha tiež vydali vyhlásenie na Twitteri: "Sme zdrvení náhlou stratou milovaného juhoafrického umelca Costu Titcha, ktorý tento víkend tragicky zomrel. Costa bol galvanizujúcim hlasom medzi juhoafrickou amapiano scénou – talentovaný raper, tanečník, skladateľ, spolupracovník a priateľ festivalu."

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa COSTA TITCH | ?? | (@costatitch)

Raper sa narodil v Nelspruite v Južnej Afrike a svoju kariéru odštartoval ako tanečník, než sa začal venovať rapu. Bol známy najmä prelínaním tradičnej juhoafrickej kultúry s trapovými beatmi. Jeho najpopulárnejšou skladbou bol singel "Big Flexa", ktorý sa stal virálnym na Tiktoku v roku 2021. Neskôr bola vydaná aj remixová verzia skladby, na ktorej sa podieľal známy hudobník Akon.

Najčítanejšie