Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara odhalila veľkú novinu v jej živote! Inšpiroval ju Adelin príbeh!
Zdielať na

Dara odhalila veľkú novinu v jej živote! Inšpiroval ju Adelin príbeh!

Archívna reportáž

Jednu veľkú kapitolu Dara pred časom uzavrela

Pred mesiacom oslávila Dara päťdesiatku, no okrem záznamu v občianskom preukaze sa sa tento fakt u nej nijako neprejavuje. Figúru má ako dvadsiatnička, energie podobne veľa, skvelo rozbehnutú kariéru, mladistvého ducha a je po uši zamilovaná ako pubertiačka. Nájsť na Dare nedokonalosť je ťažká úloha, keď ešte aj prosti vráskam bojuje botoxom. No predsa len jedna sa našla... No aj to už Rolins vyriešila.

Dara Rolins je perfekcionistka a netají sa tým, že žije celkom striktný život, čo sa týka životosprávy aj pohybu. Hoci by zrejme bola štíhla aj bez toho, na takej úrovni, ako vyzerá jej vysekaná figúra v jej veku, by to určite nebolo. Možno o to nepochopiteľnejšie pre niektorých Dariných fanúšikov bolo, že akosi celý život prehliadala inú chybičku krásy.

"Viem, že niektorí z vás v komentoch často kritizovali moje krivé zuby. Vraj keby som si miesto novej kabelky, kúpila radšej nové zuby," napísala Dara vo svojom najnovšom príspevku na Instagrame. Zároveň dodala, že ju to síce nijako extra netrápilo, ale uznala, že rovné naozaj neboli.

Dara skutočne nemusí riešiť vek:

Nuž a kto má zdroje a disciplínu ako Dara, je ideálny adept na strojček na zuby. Pochopiteľne, ten "neviditeľný". "V dôsledku toho, že podobný problém riešila aj moja Lola, rozhodli sme sa ísť do toho spoločne," priblížila speváčka rozhodujúci moment. A prekvapivo, netrvalo dlho a misia "rovné zuby" je na konci. "Dne je ten deň DÉ, keď som po necelom roku zamávala rovnátkam na rozlúčku," pochválila sa Dara aj s jej novým dokonalým hollywoodskym úsmevom.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Keď bola pred sviatkami v relácii Adely a Sajfu priznala, že práve oni ju inšpirovali, aby to ešte s úpravou chrupu nevzdala. Sú síce o pár rokov mladší, ale tiež riešili strojček až okolo štyridsiatky a fungovalo im to obom výborne.  Nuž, ktovie, či sa Adelou inšpiruje aj v prípade jej najväčšej noviny, keď sa stala mamou a čaká s manželom Viktorom na zavŕšenie adopčného procesu. Dieťa s jej mega láskou Pavlom Nedvědom by bolo nepochybne dokonalým zavŕšením ich vzťahu. Alebo by chcela ísť nebodaj cestou Moniky Beňovej? To má pokojne ešte aj rok čas!

Najčítanejšie