Zatiahnuté
12°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Bagárová vyznala lásku novému frajerovi! TOTO sú ale poriadne silné slová!
Zdielať na
Hudba

Bagárová vyznala lásku novému frajerovi! TOTO sú ale poriadne silné slová!

Žeby konečne mohlo prísť aj druhé bábo?

Len pár mesiacov po definitívnom rozchode Moniky Bagárovej (28) s otcom jej jedinej dcérky, uzbeckým zápasníkom Makhmudom Muradovom (32), už môžu všetci prestať špekulovať, či sa dajú opäť dokopy. Tá láska je už definitívne minulosť, do jej života totiž vstúpil nový muž a zdá sa to byť poriadna smršť!

​Monika Bagárová je zaľúbená po uši, už je to úplne jasné. Kým ešte pred pár dňami o jej novej láske nikto nevedel, zrazu je tu vyznanie, ktoré vzbudilo veľkú pozornosť. Podnikateľ s albánskym pôvodom, Leonard Lekaj (31), si vyslúžil také krásne slová, že ta azda muselo pekvapiť aj jeho. Jedine, že by sa ako "anjel" videl skutočne aj on sám...

Monikine srdce patrí po štyroch rokoch už definitívnemu novému mužovi. Sympatický podnikateľ z Karlových Varov síce pôsobí ako Vémola zmiešaný s Véghom, no tentokrát už o zápasníka nejde. Venuje sa svojmu biznisu so zlatom, klenotmi a nehnuteľnosťami a evidentne sa mu darí. Teraz už aj v láske.

Bagárová zdieľala fotku ich prepletených rúk, v idylke na gauči pod dekou pri rozžiarenom vianočnom stromčeku. Zdá sa, že Leonarda si už vzala aj domov, čomu by nasvedčovala aj fotka z jej instastories, kde kohosi mužská ruka pomáha chorej Ruminke pri maľovaní obrázkov. Bola by to skvelá správa, že 2,5-ročné dievčatko priateľa jej mamy prijalo a sú na najlepšej ceste vytvoriť rodinu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Zo slov Moniky je zjavné, že ona o svojom milom nepochybuje. "Stretla som anjela. Krásne srdce, krásna duša plná lásky, pokory a láskavosti. Želám ti to najkrajšie k tvojim dnešným narodeninám, nech ťa úsmev a radosť sprevádzajú celý život. Na zdravie a lásku nemôžem zabudnúť, pretože to je v živote najdôležitejšie. Milujem ťa," napísala to už celkom otvorene a vychválila svojho Lea do nebies. Niet pochýb, že by jej všetci želali, aby to bolo skutočne také dokonalé, ako sa zatiaľ zdá. No ako pripomenuli v komentároch jej sledovateľky, podobné ódy písala aj na Muradova. Snáď dopadne tento príbeh lepšie.

Ruminka maľuje a ktosi jej pri tom pomáha:

Instagram/MB

Najčítanejšie