Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveríte, že je to ONA! Speváčka sa totálne zmenila, nikto by ju nespoznal!
Zdielať na

Neuveríte, že je to ONA! Speváčka sa totálne zmenila, nikto by ju nespoznal!

Zdroj: Instagram/Kesha

Časy, keď patrila americká speváčka Kesha (35) medzi svetové hviezdy šoubiznisu, sú už preč. V USA je ale aktívna stále, hoci fanúšikovia majú neraz iste čo robiť, aby ju spoznali. Pred pár dňami ju zachytili paparazzi ako vychádza z jednej reštaurácie neďaleko Los Angeles, kde bola s priateľmi. Jej vzhľad sa v priebehu rokov výrazne zmenil a súčasný imidž jej pridáva dobrých 10 rokov.

​Kesha sa preslávila ako nezbedná a poriadne hustá blondínka s rockerským imidžom. Teraz sa rozhodla pre návrat k prirodzenej farbe vlasov, tmavohnedej. V kombinácii s jej mimoriadne hustým obočím a absenciou mejkapu pôsobí značne staršie a usadenejšie v porovnaní s jej tínedžerským imidžom na pódiách v čase najväčšej slávy. 

Kesha, vlastným menom Kesha Rose Sebert podpísala už v roku 2005, keď mala iba 18 rokov, zmluvu s vydavateľstvom. Prelom v jej kariére nastal v roku 2009 po tom, ako sa objavila na singli amerického rapera Flo Ridu "Right Round", ktorý sa stal hitom číslo jeden. V roku 2010 debutovala vlastným albumom Animal. Jej imidž spolu s hudbou jej priniesli okamžite komerčný úspech, album sa dostal v USA na prvé miesto. Najúspešnejšie sa stali single Tik Tok a We R Who We R. Tik Tok patrí medzi najpredávanejšie digitálne single v histórii. Zároveň tvorila aj pre iných umelcov, ako napríklad skladbu Till the World Ends pre Britney Spears.

Pripomeňte si prvý a najväčší hit speváčky:

V roku 2014 sa Kesha pustila do súdneho sporu s vydavateľom Dr. Lukom, ktorého obvinila, že ju "sexuálne, fyzicky, verbálne a emocionálne zneužíval do takej miery, že takmer prišla o život". Vraj kvôli jeho požiadavke, aby bola štíhla, podľahla bulímii. Luke ale podal proti nej protižalobu, v ktorej ju obvinil z ohovárania. Ich spor sa preťahoval a Kesha upadla medzitým takmer do zabudnutia. Aj keď od nej vydavateľstvo producenta Dr. Luka požadovalo vydať výlučne iba tam ďalších šesť albumov, alebo počas šiestich rokov prestať nahrávať nové veci, podarilo sa jej to v roku 2017 obísť, keď vydala album Rainbow.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kesha (@iiswhoiis)

Pred dvomi rokmi vydala ďalší album s názvom High Road, ale nedosiahla s ním ani zďaleka taký úspech aký mala v začiatkoch svojej kariéry. Počas odmlky bojovala speváčka so psychickými problémami, ako aj poruchou príjmu potravy. Aj vďaka plastickým operáciám vyzerá inak ako kedysi. Na webovej stránke Weightandskin uviedli, že si nechala upraviť nos a zväčšiť prsia, zmenila aj tvar obočia a pier. Ona osobne ale nič z toho verejne nepriznáva. Angažuje sa v oblasti práv zvierat a je aj aktivistkou v hnutí LGBT. Biedu iste netrie, od roku 2013 údajne predala viac ako 60 miliónov svojich nahrávok na celom svete. 

Najčítanejšie