Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Sexi Cristovao zažil peklo s fanúšičkou! Drapla ho tam dole a nechcela pustiť!
Zdielať na
Hudba

Sexi Cristovao zažil peklo s fanúšičkou! Drapla ho tam dole a nechcela pustiť!

Archívne video

Od momentu, keď sa po prvýkrát predstavil verejnosti ako jeden z finalistov v speváckej súťaži, zaujal Ben Cristovao (35) snáď všetky dievčatá. Výnimočným ho robí aj jeho exotický zjav, za ktorý môže jeho otec pôvodom z Angoly. Ešte počas súťaže si padli do oka s Monikou Bagárovou (28), ktorá mala vtedy iba pätnásť rokov, on o 7 viac. Nejaký čas im to spolu vydržalo, pokým sa v roku 2011 nerozišli pre jeho údajnú opakovanú neveru. Odvtedy sa objavoval po boku viacerých žien, ale momentálne je single. No niežeby o neho dievčatá či ženy nestáli, práve naopak.

​Všestranne talentovaný spevák a športovec, ktorý je aj hudobný skladateľ a textár, raper, herec a moderátor, sa napriek obrovskej popularite občas cíti osamelo, ako sám priznáva. "Nedávno sa mi to stalo. Skončili sme v O2 aréne, potom bola afterparty a potom som prišiel domov. Mám veľký byt a som v ňom sám. Chvíľku sa pozrieš na pár videí, kde ťa ľudia označujú, rozprávaš sa sám so sebou, pustíš si hudbu a potom len: do pekla," zveril sa Ben Cristovao v podcaste Contrast Entertainment. Veľa nekoncertuje, po dlhej prestávke od roku 2019 kvôli covidu, mal koncert až 1. októbra tohto roku v O2 aréne.

V júni sa priznal, že je v porozchodovom období. Neprezradil však, kto bola tá žena, iba uviedol, že mu expriateľka dopomohla k sebapoznaniu. Teraz má byť podľa jeho slov vo fáze celkového rozvoja. Veľa mu dalo aj nakrúcanie veľkofilmu Jan Žiška, veľmi ho to bavilo. Práve na jeho českej premiére v septembri sa objavil s pôvabnou blondínkou a na prvý pohľad si už niektorí mohli myslieť, že ide o novú lásku. Ako sa ukázalo, bola to jeho mama, ktorá ale vyzerá skutočne skvelo a mladistvo.

Ben má na konte viacero spoluprác so slovenskými hviezdami, napríklad aj na tejto vydarenej pesničke:

Nedávno prekvapil, keď zdieľal na sociálnej sieti fotografiu s Monikou Bagárovou a spôsobil tým u ich fanúšikov veľký rozruch. Dali sa po jedenástich rokoch opäť dokopy - no len kvôli práci na spoločnej pesničke. Mnohí veria, že je medzi nimi aj viac, skôr to ale bude len želanie, ako realita.

Takto vtipne ohlásil Ben po dlhej dobe pesničku v angličtine:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo)

Veľmi nepríjemná záležitosť sa Benovi udiala počas jeho jedného koncertu. Postarala sa o to jedna jeho obdivovateľka, ktorú jedinečná príležitosť priviedla k poriadne odvážnemu, či skôr drzému a nevhodnému činu. "Jedno dievča ma chytilo tam dole, ja som zreval, potom ho teda pustila, ale potom ho chytila ešte pevnejšie a ťahala ho k sebe. Ja som nemohol a umieral v bolestiach," opísal nepríjemné chvíle. Musel to však vydržať a pokračovať v koncerte, akoby sa nič neudialo. Ktovie kde bola vtedy ochranka nevedno, no jedno je isté - takéto niečo je absolútne neprípustné, či už by to spravil muž žene, alebo žena mužovi.

Najčítanejšie