Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Smrť synčeka hviezdneho speváka zasiahla: Neexistuje žiadna útecha!
Zdielať na

Smrť synčeka hviezdneho speváka zasiahla: Neexistuje žiadna útecha!

Archívna reportáž

Nielen hviezdnu modelku a moderátorku Chrissy Teigen (36) pred takmer dvomi rokmi kruto zasiahla strata jej predčasne narodeného synčeka, veľmi to bolelo aj jej manžela, speváka Johna Legend (43). Pokým sa Chrissy z toho snažila vyrozprávať prostredníctvom sociálnych sietí, čo jej mnohí až zazlievali, John si to niesol skôr v sebe. Hoci o tom mlčal, iste ho veľmi trápilo, že Chrissy hľadala následne útechu v alkohole. Sú rodičmi dvoch malých detí a skutočne na utápanie žiaľu v alkohole nebol ani čas, ani priestor. Našťastie, tohto démona po čas úspešne porazila.

​Zo svojej závislosti od alkoholu sa Chrissy taktiež vyrozprávala na sociálnych sieťach, ale zároveň sa priznala, že robí všetko preto, aby opäť otehotnela. "Musím to skúsiť znova. Chcem to skúsiť znova. Verím, že moje telo je teraz na tom lepšie," odhodlane tvrdila. Na to, aby počala dieťa, musela ale podstúpiť opäť proces umelého oplodnenia. Vo februári zdieľala na Instagrame správu: "Chcela som vám oznámiť, že som s vaječníkmi hlboko v ďalšom IVF cykle, aby som zachránila čo najviac vajíčok a dúfam, že sa mi podarí vytvoriť silné, zdravé embryá. Úprimne mi tie injekcie nevadia... cítim sa pri nich ako doktorka/chemička... ale to nadúvanie je sviňa, takže vás pokorne prosím, aby ste sa ma prestali pýtať, či som tehotná, lebo aj keď viem, že sa to pýtate s nadšením a dobrými úmyslami, tak ma to tak trochu štve, lebo som pravý opak tehotenstva!"

No ako je už jasné, podarilo sa. Teraz sa modelka už konečne odhodlala zverejiť šťastnú novinku o tehotenstve. "Posledných pár rokov bolo prinajmenšom poznačených zmätenými emóciami, ale radosť opäť naplnila náš domov a srdcia," napísala Teigen a na fotke v spodnej bielizni ukázala svoje zaguľatené bruško.

Necelé dva mesiace pred stratou bábätka zverejnili, že ho čakajú v krásnom klipe:

Počas nedávneho virtuálneho vystúpenia kamera pomaly zamierila na jej bruško, keď jej manžel John Legend sediaci pri nej hovoril o písaní piesní o láske. Chrissy si svoje bruško s úsmevom pohladila a zamávala. Okamžite prišla od moderátorov veľká gratulácia. Pre Teigen nebolo jednoduché rozhodnúť, kedy zverejní, že s manželom očakávajú ďalšieho potomka. "Pred každým vyšetrením som si hovorila, že ak dobre dopadne, oznámime to. Potom prišla úľava, keď som počula tlkot srdca, ale stále som veľmi nervózna," zverila sa Chrissy a zároveň sa pochválila, že to nielen s bábätkom vyzerá skvelo, ale cíti sa tak aj ona a je plná nádeje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa John Legend (@johnlegend)

Aj Legend žiari od šťastia, ale ako uviedol v rozhovore pre rádio BBC 4, stále spomína na syna, o ktorého prišli, píše The Guardian. "Cítite sa zlomení. Neexistuje žiadna skutočná útecha, túto stratu budete cítiť navždy. Časom sa to akoby rozptýli, nie je to také intenzívne, ale nikdy na to nezabudnete," priznal a dodal, že chápe otvorenosť, s akou sa rozhodla zdieľať bolesť zo straty jeho manželka. Tá vtedy dala von fotky priamo z nemocničného lôžka, keď jej vyvolávali pôrod mŕtveho dieťatka. "Váhal som so zverejnením, ale myslím, že Chrissy urobila dobee. Prechádza si tým oveľa viac ľudí, než si ktokoľvek myslí, a tí majú pocit, že sú na to sami. Bolo to silné a múdre rozhodnutie mojej ženy," zveril sa s pocitmi Legend. Ak teraz všetko dobre dopadne, pribudne Johnovi a Chrissy onedlho k Lune Simone (6) a Milesovi Theodorovi (4) ďalšia ratolesť, ktorej pohlavie si zatiaľ nechávajú pre seba.

Príspevok Chrissy, keď prišla o bábo, bol srdcervúci:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen)

Súvisiace články

Najčítanejšie