Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Čo to má znamenať?! Slávny spevák zverejnil fotku mužského prirodzenia
Zdielať na

Čo to má znamenať?! Slávny spevák zverejnil fotku mužského prirodzenia

Archívne video Archívna reportáž

Na internete si nemôže byť človek ničím istý. Ani bezpečnosťou vlastného účtu na sociálnej sieti. Na vlastnej koži to pocítili kanadský spevák Michael Bublé, keď sa mu v stredu zrejme niekto nabúral do účtu.

Je len málo pravdepodobné, žeby 43-ročný Michael Bublé, otec rodiny, spevák predovšetkým balád, alebo prevzatých klasických hitov, zrazu začal na svoj Instagram pridávať skutočne "hanbaté" fotky, píše portál The Sun.

Fanúšikovia Michaela Bublého rýchlo pochopili, že čosi nie je v poriadku, keď sa zrazu medzi obvyklými fotkami z koncertov objavilo mužské prirodzenie. A to nebolo všetko.

​Ktosi nabúral Michaelov účet a pridal aj ďalšiu pornografickú fotku s popisom "Ďakujem, Michael, úplne super", ale aj obrázok orangutana na trojkolke ako naháňa malé dievčatko, alebo fotku psíka.

​Fanúšikovia ihneď spozorneli a niektorí sa už lúčili s kontom speváka slovami "RIP účet Michaela Bublého", ale takmer všetci dali jasne najavo nevôľu voči hackerovi a z účtu ho vyháňali.

Obvykle vyzerajú príspevky speváka takto:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

An enthusiastic end to the second leg of the #MBWorldTour in Winnipeg!

Príspevok, ktorý zdieľa Michael Bublé (@michaelbuble),

Asi po polhodine fotky zmizli, no zmizla aj profilovka speváka. Napokon sa všetko vrátilo do starých koľají, je takmer isté, že spevák, resp. osoba, ktorá jeho účet spravuje, si dá na zabezpečenie do budúcna väčší pozor.

Súvisiace články

Najčítanejšie