Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ivan Tásler a Kali sú prekvapením roka. Ich novinka valcuje
Zdielať na

Ivan Tásler a Kali sú prekvapením roka. Ich novinka valcuje

Slovenská kapela IMT Smile zverejnila skladbu Poď so mnou. O text piesne sa postarali Vlado Krausz a Kali, hudbu zložil líder skupiny Ivan Tásler. Ako spojenie vzniklo, porozprávali chlapci v štúdiu relácie Topstar.

Okrem frontmana zostavy a Kaliho tu počuť aj Veroniku Ronie Adamičkovú, ktorá naspievala vokály.

​K finálnemu zvuku prispel aj slovenský DJ a producent Peter Pann.

"Naša spolupráca s Kalim vznikla úplne spontánne. Keď som zložil hudbu k pesničke Poď so mnou, hneď som tam počul Kaliho. Tak som mu zavolal a povedal mu svoju predstavu. Keďže sa mu môj nápad páčil, zavolal som ho k nám do štúdia. Potom už to išlo rýchlo," porozprával o vzniku spolupráce Ivan Tásler.

​O klip sa postaral talentovaný Laco Rychtárik, ktorý už s IMT Smile spolupracoval na klipe Príbeh príbehov. V novom videoklipe sú exkluzívne zábery z ich bratislavského štúdia na Kolibe.

Skladba sa bude nachádzať na albume Budeme to stále my, ktorý sa dostane na trh 26. októbra. Bude na ňom desať piesní, medzi ktorými sa objavia aj ďalšie prekvapivé spolupráce, počnúc skladbou Podaj mi ruku so Szidi Tobias alebo s českou kapelou Chinaski v pesničke Osud.

​Kapela sa teší aj na vianočné koncerty, ktoré sa budú konať 6.,7. a 8. decembra v bratislavskej Incheba Expo Aréne a 14. decembra v košickej Steel Arene. Podujatie, ktoré sa uskutoční 7. decembra, je už vypredané.

Pozrite sa, ako si to muzikanti užili na domácej pôde na koncerte v Prešove:

Súvisiace články

Najčítanejšie