Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už nie som SAMA, šokuje Dara pol roka po rozchode
Zdielať na

Už nie som SAMA, šokuje Dara pol roka po rozchode

Archívna reportáž

Rytmus (41) si po rozchode s Darou Rolins (45) našiel mladú moderátorku Jasminu Alagič (29), s ktorou si dokonca kúpil nový luxusný dom. Speváčka si dala polročnú pauzu, ale samotou netrpí. Ako priznala, už nie je sama.

Všetkých šokoval nielen rozchod prominentného páru, ale aj to, ako sa k Dare Rytmus zachoval. Po tom, čo sa zamiloval do mladej moderátorky, spustil kanonádu milostných vyznaní. Mnohých jeho detinské správanie vytáčalo do nepríčenostni. 

"Hoci sme spolu prežili skoro sedem krásnych rokov, hovorím si, že som ho až tak veľmi nepoznala. Niektoré veci ma prekvapili aj teraz. Ale rozišli sme sa a každý si žijeme svoj život. Patrika som milovala ako všetkých mužov predtým, s ktorými som mala vzťah. Niet dôvodu hádzať na neho špinu," povedala Dara Blesku.​

Od rozchodu na seba niekoľkokrát narazili na akcii, ale iba na seba mávli. "Sme už len kolegovia," uviedla na pravú mieru.

"Jazdí za mnou domov veľa ľudí, a jasné, sú medzi nimi aj muži. Zatiaľ vedľa mna nie je chlap, ktorého by som chcela predstaviť ako svojho partnera, ale netvrdím, že som sama," zahmlieva Dara.

Potvrdila, že prežíva krásne obdobie, žije pre svoju dcéru a prácu a to ju napĺňa. 

Špekulovalo sa o mnohých mužoch, a v podstate s každým, s kým sa objavila v spoločnosti, mohol byť jej potencionálny partner. 

Súvisiace články

Najčítanejšie