Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
ČSMT s novou moderátorskou dvojicou!
Zdielať na

ČSMT s novou moderátorskou dvojicou!

Zdroj: TV JOJ

Siedma séria Česko-Slovensko má talent odštartuje už na jeseň. Diváci sa môžu tešiť nielen na zaujímavé talenty, ale aj novú porotcovskú formáciu. To však nie je jediná novinka, ktorú si tvorcovia šou pripravili. Za mikrofón sa postaví nové moderátorské duo.

ČSMT ako jeden z najúspešnejších formátov na našom trhu vstupuje už do siedmej sezóny. Tento obľúbený projekt pripravuje JOJ-ka opäť v úzkej spolupráci s TV Prima. Pred pár týždňami úspešne ukončili produkčné tímy okolo režiséra Jeffa Minaříka kastingové víkendy, kde zozbierali stovky zaujímavých talentov.

Okrem zaujímavých talentových čísel sa v tohtoročnej šou môžu diváci tešiť aj na novú porotu. Vystúpenia účinkujúcich bude hodnotiť Jaro Slávik, Jakub Prachař, Diana Mórová a Marta Jandová. Tá nahradila svoju kolegyňu z Česka Lucku Bílú.

Obe televízie sa rozhodli, že siahnu po novej česko-slovenskej moderátorskej dvojici, a to – Lujze Garajovej Schramekovej a Davidovi Gránskom.

Pre oboch ide o výzvu, ktorú však s radosťou prijali. "Mám rada výzvy a myslím si, že moderovanie ČSMT výzvou určite je. Bude to pre mňa úplne nová poloha, takže samozrejme mám trošku stresík, ale verím, že zabehnutá partia tvorcov bude pomáhať "nováčikom". Každopádne cítim, že si užijeme kopec srandy a tú ja veru mám rada," prezradila o novej úlohe moderátorky úspešná herečka Lujza Garajová Schrameková, ktorá sa môže pochváliť oceneniami OTO a Telkáč za najlepšiu herečku roka.

​David Gránsky patrí tiež medzi úspešných hercov a spevákov. Sám si talentovú šou vyskúšal na vlastnej koži, keď sa pred desiatimi rokmi zúčastnil speváckej šou X Factor.

"Na nakrúcanie Česko-Slovensko má talent sa veľmi teším. Talent som vždy sledoval a baví ma na ňom jeho rozmanitosť. Rozhodne je to pre mňa veľká moderátorská výzva. Trému nemám. Jediné, na čo som zvedavý, čo na môj výkon povie moderátor Jakub Prachař, ktorý ma bude sledovať z poroty," prezradil Gránsky.

Súvisiace články

Najčítanejšie