Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Môže si za to sama, reagoval Kollár na nepríjemnú skúsenosť Balúchovej
Zdielať na

Môže si za to sama, reagoval Kollár na nepríjemnú skúsenosť Balúchovej

Archívne video

Po tom, čo sa speváčka Barbora Balúchová (29) zverila na sociálnej sieti so svojím nepríjemným zážitkom s neznámou paňou, vyjadril sa k tomu aj otec jej syna Alexandra, podnikateľ Boris Kollár (51).

Ako sme vás nedávno informovali, Balúchová mala nepríjemný zážitok v obchode s istou pani, ktorá chcela nasilu vyfotiť jej syna Alexandra. 

"Je to nevychované, ale robiť z toho článok do novín je rovnako divné, ako sa s každou vecou zveriť na FB. Lebo FB nikoho nevychová a ani nikoho v takom konaní nezastaví. A informovať o súkromí a potom sa sťažovať na stratu súkromia, je na pováženie,“ napísal Boris v reakcii na celú udalosť.

"Ak sa rozhodnem informovať a denne dať  10 fotiek zo svojho života, tak sa nepôjdem sťažovať na stratu súkromia opäť na FB, kde ho denne svojimi postami strácam,“ pokračoval. 

"Ja teraz nenapadám Barboru, ona sa rozhodla dať tam všetko, tak nech sa nediví, že sa potom takéto veci dejú. A skutočne sa rozčuľovať, že si niekto urobí fotku Alexa, keď ho aj tak vidíme všetci aspoň v 10tich polohách denne, tak asi už nie je čo skryť pod strieškou kočíka,“ dodal na záver desaťnásobný otecko. 

Súvisiace články

Najčítanejšie