Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Po tragickej nehode na R1 skončil známy DJ EKG v nemocnici
Zdielať na

Po tragickej nehode na R1 skončil známy DJ EKG v nemocnici

NOVÁ BAŇA / Tragická dopravná nehoda sa stala na strednom Slovensku. Na rýchlostnej ceste R1 išlo auto v protismere a pri Novej Bani sa čelne zrazilo s prichádzajúcim autom. Tridsaťtriročný vodič a jeho dve mladé spolujazdkyne sú vo vážnom stave v nemocnici. Vodič, ktorý jazdil v protismere na mieste zomrel.

Červené Audi prešlo v protismere viac ako 10 kilometrov, potom prišlo k čelnej zrážke. "Vodič Audi jazdiaci v protismere sa čelne zrazil s vozidlom BMW," povedala Mária Faltániová hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica.

Tridsaťtriročným vodičom, ktorý skončil v nemocnici je známy slovenský dídžej EKG. Takýto post sa objavil na jeho facebookovom profile. 

Auto narazilo do trojčlennej posádky, ktorá sa nedokázala čelnej zrážke vyhnúť. V zničenom aute zostali všetci zakliesnení. "Išiel som tesne po zrážke, snažili sme sa zastať, tak aby som cestujúcich neohrozil. Vodič mal zlomené nohy, jedna slečna poranené brucho a druhá hlavu. Obaja vodiči boli zakliesnení, jedného sme vytiahli druhému pomáhali hasiči" povedal vodič autobusu.

Predbežné škody presiahli 75 tisíc eur. Hlavný ťah rýchlostnej cesty bol pre nehodu úplne uzavretý viac ako 5 hodín. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy