Oblačno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Celeste Buckingham priznáva, že je arogantná
Zdielať na

Celeste Buckingham priznáva, že je arogantná

Celeste Buckingham prekvapila arogantnosťou. Redaktorke magazínu Topstar odkráčala spred kamery. Všetko sa ale dialo v zákulisí natáčania videoklipu k novej piesni a arogantnú speváčka len hrala.

Ani len sa nezastavila. Bez pozdravu bez pohľadu, dokonca nám takto zmizla z obrazu. "Ja som naštvaná, lebo momentálne hrám pózu," vysvetľuje speváčka.

Znudená či znechutená maska, ktorú si talentovaná speváčka nasadila len veľmi neochotne, keďže ona taká nie je, bola súčasťou v podstate hereckej úlohy v klipe k novej skladbe.

Predsudky

"Keď človek je iný nejakým spôsobom, či je to slávny človek alebo niekto kto má iné náboženstvo, alebo inú kultúru, tak sú predsudky automaticky," hovorí Celeste.

Celeste je odhodlá bojovať s nimi aj preto, že ich chuť pociťuje ešte aj teraz na vlastnej koži. V novom songu má pomoc.

V klipe Šebo

"Som rád, že máme takúto tému, lebo to presne vyjadruje to, že čo si myslím ja o tebe je môj subjektívny názor a neviem, prečo by som mal presviedčať ostatných, že môj názor je ten správny," vysvetľuje raper Vladis.

V speváčkinom klipe si zahrá aj futbalista Filip Šebo. "Zavolali ma, aby som došiel, nemal som čo doma robiť," opisuje Filip. Títo dvaja si padli do oka. Nie fyzicky, skôr duševne aj keď Filip vraj ujde. "Ja mám priateľa, som zamilovaná," hovorí Celeste.

Pozrite si reportáž redaktorky Petry Poláčikovej:

Súvisiace články

Najčítanejšie