Polojasno
16°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Milá Jadranka, nechcela si náhodou zvolať - NA PLÁŽ?!
Zdielať na
Hudba

Milá Jadranka, nechcela si náhodou zvolať - NA PLÁŽ?!

Je speváčkou, moderátorkou, rosničkou či podnikateľkou. A možno aj nádejnou političkou. Jadranka Handlovská. Na facebooku najnovšie vyjadrila náklonnosť k Marianovi Kotlebovi a jeho chlapcom. Len si nie sme istí, či si náhodou nepomýlila pozdrav... :-)

Bývalá rosnička Jadranka verejne podporila Kotlebu a zdraví sa NA STRÁŽ. Pozdravom, ktorý používali Hlinkove gardy z čias fašistickým Nemeckom podporovaného Slovenského štátu.

Balkánske tornádo

Kariéru televíznej hlásateľky počasia zavesila na klinec. Začala sa radšej venovať pesničkám od chorvátskeho, teda vlastne slovenského, mora.

Toto čiernovlasé balkánske tornádo má veľkú fanúšikovskú základňu. Temperament zdedila po svojich srbských predkoch. Šarmantná speváčka, ktorá získala troch Slávikov, sa v minulosti snažila neúspešne dostať do politiky.

NA PLÁŽ! Či?

No momentálne sa jej zrejme zapáčili statní muži od Mariana Kotlebu.

Cez svoj profil na sociálnej sieti ich zdraví NA STRÁŽ. Svoj pozdrav ale nechcela rozoberať a už vôbec nie vysvetliť. A tak nevieme, či náhodou nechcela zvolať NA PLÁŽ! Veď chlapci od Kotlebu možno občas spravia nejaký ten gramatický preklep, ich telá sú však výstavné... Hovoria mnohé dámy. Či?

Jadranke sa pozdrav vysvetľovať nechcelo:

Najčítanejšie