Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Speváčka Čírová rozmýšľa nad operáciou prsníkov
Zdielať na

Speváčka Čírová rozmýšľa nad operáciou prsníkov

Len ženy vedia, čo s ich pýchou urobí pôrod. Keď ho ešte vynásobíme dvomi, väčšinou to nie je žiadna sláva. Aj Mária Čírová uvažuje nad plastickou operáciou.

Speváčka Mária Čírová má dve krásne malé deti a  ženy vedia, čo s prsiami spraví jeden pôrod, nieto ešte dva. "Plastické vylepšenie by som si predstaviť vedela, ale ja sa bojím operácií," tvrdí speváčka.

Stačí jej, že má po prvom pôrode jazvu. S ďalšími dvomi sa jej zmieriť akosi nechce. "Zmení sa počasie a človek to cíti, ja mám 26 rokov a hovorím si načo rezy zbytočne. Na otázku prsia prerábka poviem len to, že je to fajn, ale zase si hovorím, môžeme byť aj originál nie?"

Dokonalé pery

Svätá pravda. A na Márii je toho originálneho 100 percent. Dokonca aj krásne pery, ktoré by možno niekto tipoval na vylepšené, sú pravé. "Sú moje, našťastie. Aj moja teta má také, aj babka mala také aj tatino má také, my máme veľkú spodnú peru," vysvetľuje.

Drobnú nesúmernosť koriguje šminkami. Kým množstvo jej rovesníčok pravidelne podstupuje napichanie tváre, ani k týmto vylepšeniam sa Mária zatiaľ neuchýlila.

Zákroky neodsudzuje

"Zákroky neodsudzujem, ale zároveň si hovorím, že dnes je taká doba, že vidím krásne dievčatá, že chcú byť ešte krajšie a to sa mi na dnešnej dobe nepáči," dodáva.

Rozhovor s hudobníčkou spravila redaktorka Petra Poláčiková:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie