Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Schudnutá Adele konečne ukázala rozkošného synčeka!
Zdielať na
Hudba

Schudnutá Adele konečne ukázala rozkošného synčeka!

Zdroj: ISIFA

Adele (26) sa od pôrodu synčeka Angela stiahla z verejného života, a tak každá novinka o talentovanej speváčke poteší zástupy jej verných fanúšikov. Najnovšie obleteli svet fotky jej rozkošného dieťaťa.

V Anglicku sa jej darí pred novinármi ukrývať, no v Los Angeles speváčku Adele dotieraví paparazzi čakali už na letisku. Adele sa snažila od bleskov fotoaparátov uchrániť najmä svojho synčeka, ktorého súkromie stráži ako oko v hlave.

Malý drobec sa však fotografov nezľakol a zvedavo si ich obzeral. Keby neboli médiá dôverne informované, že prvorodené dieťa speváčky je chlapec, ľahko by si ho zmýlili s malým dievčatkom! Angelo má tváričku ako anjelik a dlhé husté vlasy, ktoré mu slávna mama starostlivo pestuje.

Na snímkach z letiska tiež vidieť, že Adele sa podarilo zhodiť pár kíl a zmenila aj účes, jej vlasy sú oveľa kratšie. Speváčka tesne pred Vianocami dementovala správy, že sa s otcom jej dieťaťa, snúbencom Simonom Koneckim, rozišli. „Sme stále veľmi zaľúbení, neverte všetkému, čo čítate,“ napísala na twitter.

Súvisiace články

Najčítanejšie