Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Je koniec! Manžel Mariah Carey (44) si prekryl jej tetovanie
Zdielať na
Hudba

Je koniec! Manžel Mariah Carey (44) si prekryl jej tetovanie

Zdroj: Isifa, mirror.com

Speváčka Mariah Carey a jej manžel Nick Cannon (34) žijú už niekoľko mesiacov oddelene, no existovala nádej, že sa uzmieria. Zdá sa však, že je definitívny koniec! Cannon si dal prekryť meno svojej polovičky.

Celebrity sa asi nikdy nepoučia. Vstupovať do stavu manželského je v Hollywoode naozaj veľmi riskantné. Manželstvá celebrít majú tendenciu krachovať a končiť sa ťahanicami o majetok, či verejným osočovaním sa.

Preto nie je veľmi rozumné, dať si vytetovať meno svojej lásky. Zo zaľúbenej dvojice sa môžu stať cudzinci, ktorí si viac nemajú čo povedať.

Takto pohorela napríklad herečka Melanie Griffith, ktorá si dala vytetovať meno Antonia Banderasa. Ich manželstvo však pred pár mesiacmi krachlo a Melanie sa okrem Banderasových nevier trápi aj s odstránením tetovania.

Mariah Carey a Nick Cannon v šťastnejších časoch

Rovnaký problém riešil aj manžel Mariah Carey Nick Cannon. Rapper a moderátor to vymyslel šalamúnsky. Miesto odstránenia slávneho tetovania "Mariah“, ktoré si dal zhotoviť pred pár rokmi, si ho dal pretetovať.

Miesto mena svojej ešte stále aktuálnej manželky sa teraz môže pochváliť obrovským tetovaním Ježiša Krista. Týmto gestom dal Nick Cannon jasne najavo, že manželstvo definitívne skončilo a chystá sa rozvod.

Rozvod manželov, ktorí vychovávajú dve deti, môže byť ešte veľmi zaujímavý. Mariah patrí k najbohatším speváčkam na svete, jej majetok sa odhaduje na pol miliardy dolárov. Nick Cannon môže teda vytrieskať veľmi slušný balík.

Pred pár dňami Mariah prežila poriadny trapas: VIDEO: Spevácka katastrofa! Mariah Carey (44) nezvládla koncert

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie