Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Britney Spears (32) nie je single! S priateľom majú len pauzu
Zdielať na
Hudba

Britney Spears (32) nie je single! S priateľom majú len pauzu

Zdroj: TASR/Jose Luis Magana

David Lucado tvrdí, že technicky Britney Spears nepodviedol! Pretože video, ktoré zvečňuje jeho s inou ženou, vzniklo až po tom, čo sa s ním Britney rozišla.

Lucado pre TMZ priznal, že speváčka sa s ním rozišla sms správou 6. augusta. Zdroje blízke dvojici uviedli, že pár sa v poslednej dobe často hádal. Príčinou boli "vonkajšie vplyvy", ktoré ovládajú život Britney.

Britney ich nezhody už nezvládala a poslala Davidovi sms s textom "Skončila som s tebou".

Hneď nasledujúci deň vybehol David do ulíc. To ho pristihli s neznámou dievčinou v náručí. Video s nahrávkou má dokonca i speváčkin otec.

Opäť spolu

O deň neskôr sa dvojica opäť zmierila. Bez hádok či nadávok. Zdroje blízke Davidovi prezradili, že sa chce dostať do blízkosti speváčky a vyvrátiť tak fámu o ich rozchode.

ISIFA


Dvojica sa dala dohromady vlani, krátko po tom, ako speváčka odvolala zásnuby s Jasonom Trawickom. Predtým bol jej manželom tanečník Kevin Federline, s ktorým má dvoch synov.

Okrem toho bola tiež krátko vydatá za priateľa z detstva Jasona Alexandera a randila aj s Justinom Timberlakeom. Ťažko povedať, či aj tieto vzťahy stroskotali na prílišnej starostlivosti speváčkinej rodiny.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie