Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Lance Bass (35) z 'N Sync sa opäť zasnúbil. S tým istým mužom!
Zdielať na
Hudba

Lance Bass (35) z 'N Sync sa opäť zasnúbil. S tým istým mužom!

Zdroj: Instagram/Michael Turchin

Spevák a herec Lance Bass je v tom až po uši! Minulý rok sa zasnúbil s priateľom Michaelom Turchinom, no jeden šperk je primálo. Na výročie zásnub daroval Lance svojej životnej láske druhý prsteň!

Na partnerovi bývalá hviezda úspešnej chlapčenskej kapely rozhodne nešetrí! Dostať dva snubné prstene, to rozhodne svedčí o hlbokých citoch. Lance Bass, ktorý sa momentálne živí aj ako filmový a televízny producent, sa rozhodol na výročie zásnub požiadať Michaela Turchina o ruku po druhý raz!

Dvojnásobným zasnúbením a krásnym prsteňom sa Michael pochválil na sociálnej sieti Instagram. K fotografii prsteňa napísal: „Kto bol požiadaný o ruku po druhýkrát na výročie svojho prvého požiadania o ruku?“

Lance Bass a Michael Turchin tvoria pár už viac ako dva a pol roka. Nemenovaný zdroj pre americký týždenník People prezradil, že pár sa plánuje vziať začiatkom budúceho roka.

Michael Turchin zverejnil svoj druhý zásnubný prsteň

Instagram/Michael Turchin

Hudobník Lance Bass sa preslávil vďaka skupine 'N Sync, neskôr sa objavil vo viacerých filmoch. Zviditeľnil sa pokusom dostať sa do vesmíru vo vesmírnej lodi Sojuz. Po absolvovaní niekoľkomesačného tréningu si však sen nesplnil, pretože prišiel o sponzorov.

O svojej homosexuálnej orientácii po prvý raz verejne prehovoril v júli 2006, za čo mu udelili Human Rights Campaign Visibility Award. V roku 2007 vydal autobiografiu Out of Sync.

Legendárna skupina *NSYNC

Reprofoto: The Guardian

Zdielať na

Najčítanejšie