Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladý spevák Martin Madej (27) sa nezdá
Zdielať na

Mladý spevák Martin Madej (27) sa nezdá

Dvojzmysly, perverznosti a intímne detaily, s tým všetkým sa verejnosti pochválil mladý spevák. Zdá sa, že časom Martinka a jeho verného Bobiho naozaj odzvonilo.

Rád by sa "pohral" a prenikal do hláv a myšlienok! Nebojte sa, neunikla žiadna súkromná korešpondencia mladého speváka, hoci by sme to tak vlastne mohli brať.

Tieto slová dal Martin na papier a veselo si ich pospevuje vo svojej skladbe "Sunday". Odvaha mu teda rozhodne nechýba.

Archív Martina Madeja

„Text sme napísali s Mišom Bielym a je dosť dvojzmyselný, miestami perverzný, plný nevhodných narážok, stále však v rovine humoru, ktorý mám rád“, vysvetľuje mladík a zároveň dodáva prečo podobný song vôbec vznikol.

„Myslím, že každý chlap mal fázu kedy bol mladý a nezadaný a práve o tom je táto pieseň“.

Pozrite si priložený videoklip Sunday:

Hudbu k piesni zložil Martin “Maxo“ Šrámek a v klipe, ktorý režíroval Richard Raiman si okrem spevák zatancovali aj chalani z tanečnej skupiny The Pastels, ktorí sú Martinovi dlhoroční kamaráti.

„Moja najobľúbenejšia časť je bridge, kde vydávam svojej vyvolenej zákaz kontaktovať ma v nedeľu, pretože vtedy som s babkou v kostole“, prezrádza Martin, ktorý touto vetou dokazuje, že jeho reči treba brať naozaj iba s humorom.

Fragile Martin

Okrem práci na novej skladbe a koncertovania po Slovensku a Českej republike aj s "pastelkami",  si Martin momentálne vychutnáva svoj najnovší úspech.

Archív Martina Madeja

„Keďže som sa stal súčasťou momentálne najúspešnejšej slovenskej kapely Fragile, teším sa na turné Hlasy 2 s Richardom Müllerom“, uzatvára svoje rozprávanie mladý spevák.

Najčítanejšie