Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Fešák alebo bezdomovec? Jared Leto (42) vzhľad nerieši
Zdielať na

Fešák alebo bezdomovec? Jared Leto (42) vzhľad nerieši

Na Slovensko zamierila hollywoodska star! Oscarový fešák Jared Leto vystúpil tento víkend v Piešťanoch na Topfeste. Fešák je ale asi silné slovo, Jared výzorom bezdomovca veľmi nezaujal.

Držiteľ Oscara za najlepší mužský výkon vo vedľajšej úlohe vo filme Klub poslednej nádeje očaril divákov na piešťanskom letisku. Avšak nie výzorom.

Hlavná hviezda festivalu sa hneď po príchode do areálu topfestu ukryla v stane. Namiesto troch členov skupiny 30 Seconds to Mars prišli len dvaja. Jaredov brat Shannon má totiž problémy s americkou justíciou, pre ktoré nemôže vycestovať z krajiny.

Jared však neposkytoval žiadne rozhovory, odmietol fotografovanie. Na stretnutie s fanúšikmi, ktorí si toto privilégium zaplatili Jared išiel, ale bez prítomnosti médií.

S dlhými vlasmi, bradou a oblečení alá bezdomovec vystúpil pred nadšené publikum. Jeho šou ale nesklamala. Jeden hit striedal druhý. Koncert 30 seconds to Mars nebol len hudobným zážitkom, ale aj vizuálnym. Počas tretej piesne nad hlavami divákov poletovali obrovské balóny a neskôr sa nad nich zosypala spŕška konfiet.

Facebook/Topfest

Nadšenie fanúšikov nemalo konca. Jared, ako vynikajúci herec, nezaprel svoj talent ani na pódiu.aktívne komunikoval s publikom, reagoval na jeho emócie a priniesol aj obrovskú slovenskú vlajku. 

Pozrite si reportáž z Topfestu:

Americká skupina si zakladá na vzťahoch s fanúšikmi a aj na tom tohtoročnom koncerte niektorých zavolali na pódium.

Keďže sa mu na Slovensku páčilo, rozhodol sa predstaviť našu krajinu aj na sociálnych sieťach.

Súvisiace články

Najčítanejšie