Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Speváčka Bartošová (48) je opäť nezvestná!
Zdielať na
Hudba

Speváčka Bartošová (48) je opäť nezvestná!

Iveta Bartošová sa nemôže sťažovať na nudný život. 8. apríla oslávila svoje 48 narodeniny a jej manžel Josef Richtář jej pripravil darček, aký je len jemu podobný...

Víkend pred speváčkinými narodeninami trávili manželia v klube Zaječí, kde mala Iveta vystupovať. Na oslave sa objavil aj speváčkin ctiteľ Zdeněk Macura a o zábavu bolo postarané. Ako píše denník Blesk.cz, obaja muži sa do seba pustili. Ivete to samozrejme prekážalo. Takto si narodeniny určite nepredstavovala.

Následne sa ukázalo, že Iveta v deň svojich narodenín, ktoré mala v utorok, navštívila kadernícky salón, kde sa aj nechala vyfotiť. Vraj mala modriny pod očami. No a tu jej stopa končí. Novinári sa jej manžela Pepu Rychtáře pýtali, kde je Iveta a čakali na ňu pred domom takmer dva dni.

Džambulka od kaderníka už domov neprišla, napriek tomu bývalý pracovník ochranky zahmlieval, a vymýšľal si, že speváčka je na večeri s kamarátkou, no zdá sa , že ani to pravda nebola. Zatiaľ sa Iveta neukázala, takže záhada na zmiznutí známej blondínky pokračuje...

Nebolo by to prvý raz, ak by sa Iveta stratila. Minulý rok v lete si ju z domu odviedol práve spomínaný Macura až do Talianska. Do sídla bývalého Ivetinho priateľa Domenica Martucciho. Viac TU. 

Celú kauzu sledovala aj televízia JOJ. V priloženej reportáži redaktor David Mimra informuje divákov o situácii asi týždeň po tom, ako speváčka zmizla do Talianska.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Blesk.cz

Zdielať na

Najčítanejšie