Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Kus torty zo svadby Williama (31) a Kate (32) ide do dražby
Zdielať na
Hudba

Kus torty zo svadby Williama (31) a Kate (32) ide do dražby

V Londýne sa bude v stredu dražiť kúsok poschodovej ovocnej torty zo svadby britského princa Williama s Kate Middleton, ktorá sa konala v roku 2011. Vyvolávacia cena bude medzi 50 a 150 librami (60-120 €). Informáciu priniesla aukčná sieň Mellors and Kirk.

"Časť torty je zabalená úplne hermeticky v pôvodnej oficiálnej krabici. Nie je cítiť pleseň. Avšak kupcovi by som ju nedoporučoval jesť. Neželáme si, aby sa otrávil," varoval riaditeľ dražobnej firmy Nigel Kirk.

"Naša kráľovská rodina je oceňovaná po celom svete. Bude teda zaujímavé vidieť, odkiaľ budú prichádzať ponuky," dodal riaditeľ.

Zabalená časť torty patrí jednému bývalému zamestnancovi podniku Crown Speciality Packaging, ktorý vyrobil krabičky na torty. Tie sa rozdalo s kúskami torty svadobným hosťom. Podobný kúsok torty z Williamovej svadby sa dražil už minulý rok v novembri v kalifornskom meste Beverly Hills. Vtedy zaň kupec zaplatil 2 597 libier (3 141 €).

Princ William patrí k najobľúbenejším členom kráľovskej rodiny. Teší sa z úlohy otca malého princa Geroga, ktorý sa narodil v júni 2012. Len nedávno so svojou manželkou zverejnili v poradí tretiu fotografiu malého princa. Pozrite sa TU.

Priincezná Diana túžila po tom, aby jej deti prežili detstvo bohaté na zážitky. Williama i jeho o dva roky mladšieho brata Harryho vzala napríklad do Disneylandu, chodili sa potápať a dovolila im hrať sa videohry, no zároveň sa snažila deťom ukázať i smutnejšie stránky života. Pozrite si príbeh Williamovho kráľovského života v priloženom videu. VIAC TU. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj:topstar.sk, ČTK

Zdielať na

Najčítanejšie