Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Mick Jagger (70) pripravuje pohreb priateľky L'Wren Scott
Zdielať na
Hudba

Mick Jagger (70) pripravuje pohreb priateľky L'Wren Scott

Zdroj: facebook.com/mick jagger

Britský spevák Mick Jagger pripravuje v Los Angeles pohreb zosnulej priateľky L'Wren Scott. Sedemdesiatročného lídra kapely The Rolling Stones, ktorý so známou módnou návrhárkou randil od roku 2001, podporujú v tomto období deti. Pre americký týždenník Us Weekly to potvrdili jeho zástupcovia. "Mick priletel do Los Angeles. Je tu s dcérou Karis a s jej rodinou, ktorá tu žije," uviedli a dodali, že s otcom sú v Kalifornii tiež dcéry Elizabeth, Georgia May, Jade a syn James.

L'Wren Scott spáchala v pondelok 17. marca samovraždu. Kancelária newyorského súdneho lekára následne potvrdila, že 49-ročná žena sa obesila. Podľa doterajších informácií našla módnu návrhárku v jej byte na Manhattane so šatkou okolo krku pripevnenou o kľučku dverí asistentka, ktorú Scott k sebe pozvala esemeskou bez uvedenia dôvodu. Polícia na mieste nenašla list na rozlúčku. Medzi jej klientky patrili napríklad Madonna, Naomi Campbell, Nicole Kidman či Penélope Cruz.

Následne sa objavili špekulácie o rozchode L'Wren Scott s Jaggerom, no tie vzápätí vyvrátila hudobníkova hovorkyňa. Spevák sa k smutnej správe vyjadril prostredníctvom sociálnej siete Facebook. "Stále sa snažím prísť na to, ako mohla moja milá a zároveň najlepšia priateľka ukončiť život takýmto tragickým spôsobom. Strávili sme spolu veľa úžasných rokov a spríjemňovali sme si navzájom životy. Bola naozaj veľkou osobnosťou a jej talent ľudia veľmi obdivovali, takisto ako aj ja. Som vďačný, že jej vzdávajú česť a tiež aj za správy podpory, ktoré dostávam. Nikdy na ňu nezabudnem," uviedol Jagger, ktorému súcit prejavili aj spoluhráči.

Úmrtie poznamenalo aj plánované turné The Rolling Stones s názvom 14 On Fire. Formácia zrušila šesť vystúpení v Austrálii a jedno na Novom Zélande. Na webovej stránke www.rollingstones.com však uviedli, že pre koncerty sa budú snažiť nájsť nové termíny.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie