Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Spevák Pavlusík (24) vyžreboval výhercu, ktorý si zahrá v Paneláku
Zdielať na
Hudba

Spevák Pavlusík (24) vyžreboval výhercu, ktorý si zahrá v Paneláku

:Viete si predstaviť, že si zahráte v našom obľúbenom Paneláku? :Myslím, že mnohí z nás v kútiku duše túžia po tom, aby sa postavili pred kameru spolu s populárnymi hercami. A verte alebo nie, vďaka sms-kovej súťaži žilinskej JOJ-café sa to trom ľuďom podarí. Pozrite si prvú výherkyňu.

Malý prieskum v meste nás neprekvapil. Mnohí Žilinčania by si s chuťou zahrali v populárnom seriáli Panelák. Niektorí netajili, že už majú aj premyslené, akej úlohy by sa dokázali zhostiť. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ.

Samozrejme, sú diváci, ktorí by sa v Paneláku chceli objaviť preto, aby sa stretli so svojim obľúbencami. No a my sme sa stali svedkami toho, ako sa to môže zrazu stať. Jozef Pavlusík, ktorý sa preslávil vďaka šou Česko-Slovensko má talent vyžreboval výhercu, ktorý bude účinkovať v seriáli. "Som rád, že som dostal takúto úlohu a že som mohol urobiť niekoho šťastným," netajil nadšenie víťaz Česko Slovensko má talent 2012 Jozef Pavlusík.

Jožko hneď zavolal na mobilné číslo, ktoré vyšlo. Ozval sa dievčenský hlas. Vyhľadali sme školáčku, ktorá vyhrala účinkovanie v Paneláku. Vikinka nám prezradila, že to bol jej veľký sen. Panelák sleduje veľmi pozorne. Žrebovanie bude pokračovať ďalej. V seriáli si budú môcť zahrať ešte dvaja ľudia, ktorých si osud vyberie, lebo sa zapojili do sms súťaže.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie