Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Otvorená vojna! Sheen (48) sa vyhráža Kutcherovi (35) násilím
Zdielať na
Hudba

Otvorená vojna! Sheen (48) sa vyhráža Kutcherovi (35) násilím

Americkí herci Charlie Sheen a Ashton Kutcher si cez médiá vymieňajú nelichotivé odkazy. Celý spor medzi hercami trvá už dlhšie. Zmenil sa však na vojnu!

Celý konflikt sa začal ešte v roku 2011, keď tvorcovia seriálu Dva a pol chlapa nahradili problémového Charlieho Sheena mladším Astonom Kutcherom. Sheen sa do svojho náhradníka začal navážať na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, čo však Kutchera nenechalo chladným. "Kamoš, sklapni! Naozaj. Už toho bolo dosť. Už sú to tri roky a ty ma stále rozmazávaš na Twitteri. Choď niekam, myslíš to vážne?" vyjadril sa 36-ročný herec v šou Jimmy Kimmel Live!.

Na hercovo vyjadrenia následne zareagoval Sheen, ktorý sa mu najprv ospravedlnil, no neskôr pridal aj zopár vyhrážok. "Ashton, odkaz prijatý. Veľmi ma to mrzí, znel si ako ja! Veľmi dobre! Moja chyba, bol som naštvaný z iného dôvodu a vyvŕšil som sa na tebe. Dúfam, že sa máš dobre. Pusu, objatie, pusu," napísal najprv bývalý predstaviteľ Charlieho Harpera zo spomínaného seriálu na Twitter.

O dve hodiny neskôr však zrejme Sheen zmenil názor, pretože pridal ďalšiu správu, ktorá však už nebola taká priateľská. "Ale mám pre teba novinku kamoš, ak mi ešte raz povieš, aby som sklapol, EŠTE RAZ, zariadim, aby si rok musel prijímať nemocničnú stravu. Pochopil si junior?" napísal 48-ročný herec odkaz Kutcherovi.

Americký herec Charlie Sheen sa vraj oženil s pornoherečkou Brett Rossi. Informoval o tom prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter, kde zverejnil fotografiu, na ktorej so svojou partnerkou sedí na schodoch francúzskeho konzulátu v islandskom Reykjavíku. Viac TU.

Nedávno sa zas filmová hviezda rozhodla pomôcť zneškodniť masového vraha. "Zavolaj mi, chcem si s Tebou pokecať, ako to celé ukončíme." To je hlavná myšlienka videa, ktoré nahral a zverejnil Charlie Sheen. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: SITA, topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie