Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zdenka Predná (29) dostala od frajera košom!
Zdielať na
Hudba

Zdenka Predná (29) dostala od frajera košom!

Zdenka Predná má svoj šarm. Kde kto si môže myslieť, že na koho si ukáže prstom toho dostane. Je možné, že má nového milenca? Nikdy nehovor nikdy!

Speváčka Zdenka Predná ma nového milenca! V novom klipe sa totiž neobjavil jej dlhoročný priateľ, ale kamarát Vašo. A to v dosť pikantných scénach. "Už som sa aj bála, že sa ma na to nikto neopýta. Chcela som v klipe priateľa. Išlo o posteľné scény a nevedela som, aký s tým budem mať problém," priznáva Zdenka Predná.
 
On však s nakrúcaním stotožnený nebol. "Priateľovi to nebolo príjemné, tak sme to zrušili. Nechcela som ho do toho tlačiť, keď sa na to necítil," prezráda Zdenka, ktorej bolo ľúto, že jej priateľ ju v tom nechal samú.

Nuž speváčka dostala košom. Avšak ku tak krásnej žene sa predsa náhrada nemohla hľadať dlho. Spočiatku mala obavu z posteľných scén. Napokon ako sama tvrdí, až také zlé to nebolo. A aké to bolo s kamarátom Vašom. "Fakt sme si to užili. Niekedy sme si dokonca ani neuvedomili, že nakrúcame klip," šokuje Zdenka, ktorá sa ale hneď opravila. "Ale nie pri posteľných scénach, tie sme chceli mať rýchlo za sebou," bráni sa slovenská speváčka. Otázka je, kto to chcel mat za sebou.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie