Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
TopStar Magazín mení čas aj stanicu: 16:30 na TV JOJ!
Zdielať na
Hudba

TopStar Magazín mení čas aj stanicu: 16:30 na TV JOJ!

Škandály, pikošky, plesy, bály, žúrky. Celebritný kolotoč je späť. Dozviete sa, kto s kým a prečo. Pekní aj škaredí, bohatí aj chudobní. Známe tváre z obrazovky, úspešní aj neúspešní no o to známejší. V base aj na slobode, všade ich sprevádza TopStar Magazín!

Svet celebrít pod drobnohľadom kamier! Magazín TopStar je relácia, ktorá mapuje život celebrít a prevedie vás spoločenských životom a svetom večierkov, kam by ste sa za iných okolností nedostali. Po zimnej prestávke sa TopStar vracia späť na televízne obrazovky a prinesie viacero zmien. Medzi tie najdôležitejšie a aj najviditeľnejšie patrí zmena vysielacieho času a taktiež presun na inú stanicu.

Zaujímavosti zo sveta celebrít uvidíte už dnes podvečer na TV JOJ vo vysielacom čase o 16.30!

"Veľmi sa tešíme na divákov, vysielací čas je skvelý. Máme z toho radosť. O celebritách budeme informovať dôstojným spôsobom,“ povedala moderátorka Stanka Pavolová. Práve tá bude s Jánom Bakalom uvádzať magazín premiérovo v novom čase a na novej stanici. "Bude to určite príjemné a zábavné," doplnil moderátor Janko Bakala.

Moderátorské a redaktorské obsadenie sa v magazíne TopStar nemení. Naďalej sa bude striedať trojica moderátorov Stanka Pavolová, Soňa Skoncová, a Ján Bakala.

Prvá relácia v roku 2014 prinesie aj tieto témy:

- Prezradíme vám kto si zasadne do porotcovského kresla hudobnej magashow X Factor.

- Helena Krajčiová alias profesionálka Skarlet porozprávala o svojich tehotenských trampotách.

- Zakázané ovocie chutí najviac. Prezradíme vám, ktorí herci trpia voyerizmom!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie