Jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Pavol Hammel (64) na časy hippies spomína s úsmevom
Zdielať na
Hudba

Pavol Hammel (64) na časy hippies spomína s úsmevom

Paľo Hammel bol vraj za mlada prívržencom hippies. Deti kvetov, omamné látky, nechránený pohlavný styk... Viete si ho predstaviť?

S ubiehajúcimi rokmi si človek začne uvedomovať, že zodvihnutý prst rodičov a dohováranie malo svoje opodstatnenie. "Samozrejme, každý má v sebe kus revolty a nepočúva, ale potom predsa len zistí, že tí rodičia mali pravdu. Lebo to sa stále opakuje," myslí si spevák. 

Už od puberty sa človek začne stavať na vlastné nohy. Nie všetky názory však zdieľame spoločne so staršími. Mali by sme sa však od nich viac učiť a brať si občas ponaučenie z ich rád. "Je to generačná záležitosť, ale to je na tom krásne, že to takto funguje. Nenávisti, lásky a to je super, že to presne takto funguje," dodáva spevák.

Ak by to tak nebolo, musíme uznať, bola by to pekná nuda. Hippies. To bolo obdobie, ktorým žil aj Pavol Hammel. "Tak áno, vznikali deti lásky, ktoré vznikli pri opojení nejakom," prezrádza spevák.  Na toto obdobie života spomína Paľo s úsmevom.

"Ja myslím, že človek to spája s mladosťou, po obdobie 30 roku," hovorí spevák. Každé obdobie má ale niečo do seba. Bez okolkov však priznáva, že momentálny vek je poriadnaa otrava. "Myslím, že je to jar smrti," dodáva. 

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Najčítanejšie