Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Britney Spears (31): Chcem byť opäť herečka
Zdielať na
Hudba

Britney Spears (31): Chcem byť opäť herečka

Americkej speváčke Britney Spears jej sláva asi nestačí. Napriek tomu, že jej posledný film bol poriadny prepadák, chce sa vrátiť na filmové plátna.

Americká speváčka Britney Spears prezradila, že by sa rada vrátila k herectvu. Na striebornom plátne debutovala v roku 2002 snímkou Crossroads, ktorá bola však prepadákom. "Rada by som hrala a robila filmy. Mám rada zábavné snímky a tie s Jennifer Lopez. Mám rada Jennifer Lopez," povedala 32-ročná popová hviezda pre portál E! Online.

Medzi jej obľúbené filmy vraj tiež patria Dámska jazda a My sme Millerovci s Jennifer Aniston. Okrem spomínanej snímky Crossroads sa Spears objavila tiež v malých úlohách v seriáloch Glee a Ako som spoznal vašu matku.

Britney chce byť ešte raz matkou a manželkou. A tak hľadá vhodného kandidáta. Americká speváčka Britney Spears dúfa, že sa ešte raz vydá a bude mať dvojčatá.

"Chcela by som mať viac detí, usadiť sa, vydať sa a mať deti, možno dvojčatá. To by bolo pekné," prezradila 31-ročná Spears v rozhovore pre nemeckú televíziu RTL. Viac si prečítajte TU.

Nedávno popová divá zverejnila videoklip ku skladbe Work Bitch. Tancuje na púšti či na plošine v bazéne, v ktorom plávajú žraloky. No niektoré zábery dala dodatočne vystrihnúť. Akoby zabudla na vlastnú minulosť. Dvojnásobnej matke sa bizarné zábery veľmi nepozdávali. Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:30!

Zdroj: topstar.sk/ SITA

Zdielať na

Najčítanejšie