Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Miley Cyrus (21) je najlepšou umelkyňou roka 2013!
Zdielať na
Hudba

Miley Cyrus (21) je najlepšou umelkyňou roka 2013!

Miley Cyrus popri škandáloch zbiera aj jedno ocenenie za druhým. Hudobná televízia MTV vyhlásila americkú speváčku Miley Cyrus za najlepšiu umelkyňu roka 2013.

Minulý rok získala ocenenie speváčka Katy Perry a v roku 2011 takto ocenili skupinu One Direction. Hneď za Cyrus sa v rebríčku umiestnilo duo Macklemore & Ryan Lewis, za nimi nasledoval spevák Justin Timberlake, rapper Kanye West a anglicko-írská chlapčenská skupina One Direction.

"Je tretím interpretom, ktorého MTV vyhlásilo za najlepšieho umelca roka," uviedla televízia vo vyhlásení.

Katy Perry skončila tento rok na šiestom mieste, za ňou sa umiestnili rapper Drake, spevák Bruno Mars a 17-ročná speváčka a textárka Lorde. Desiatku najlepších umelcov a umelkýň uzatvára speváčka Lady Gaga.

Cyrus si podľa televízie zaslúžila ocenenie za to, že dominovala hudobným hitparádam i správam. Prispelo k tomu najmä vydanie albumu Bangerz (2013), odvážne vystúpenia na udeľovaniach cien a účasť v televíznej šou Saturday Night Live.

Hviezdu označili za top umelkyňu aj na základe návštevnosti webstránky MTV.com. Speváčkino kontroverzné živé vystúpenie so spevákom Robinom Thickeom na udeľovaní MTV Video Music Awards za rok 2013 sa navyše stalo najpozeranejším na webstránke televízie. Pozrite si priložené video.

21-ročná interpretka sa v súčasnosti snaží zaujať najmä provokatívnymi vystúpeniami a odvážnym obliekaním. Chce sa tak zbaviť nálepky detskej hviezdy, keďže mnohí si ju stále spájajú s úlohou v seriáli televíznej stanice Disney Channel Hannah Montana (2006 - 2011).

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk, SITA

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie