Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Cyrus (20) dostala kopačky, jej exmilenec randí s herečkou!
Zdielať na
Hudba

Cyrus (20) dostala kopačky, jej exmilenec randí s herečkou!

Zdroj: ISIFA

Austrálsky herec Liam Hemsworth sa vraj po rozchode so speváčkou Miley Cyrus cíti šťastnejšie. Herec je vraj v súčasnosti omnoho viac vyrovnaný a stojí nohami pevne na zemi. Herecká kolegyňa Jennifer Lawrence ho naučila užívať si.

"Vo vlastnej koži sa cítim pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým v mojom živote. Počas posledných piatich rokov som sa toho veľa naučil. Prvých pár rokov v Los Angeles bolo pre mňa ťažkých a desivých, no tieto veci musím spracovať sám v sebe," povedal 23-ročný herec v rozhovore agentúru AP.

Hemsworth a Cyrus v septembri zrušili zásnuby. Vzťah ukončili po takmer štyroch rokoch randenia. Už niekoľko dní po rozchode však prichytili herca v Las Vegas s mexickou herečkou Eizou Gonzales, vďaka čomu sa vynorili špekulácie o jeho nevere.

"Viem, že som dobrý človek a cítim, že v týchto dňoch som viac sústredený a nohami pevne na zemi ako kedykoľvek predtým. Vždy si hovorím, že ja viem, aká je pravda, a to je jediné, na čom záleží," obhajoval sa Austrálčan.

Vyrovnať sa s medializáciou rozchodu, ako aj tým, že sa pred piatimi rokmi presťahoval z rodnej Austrálie do Hollywoodu, mu pomáha herecká kolegyňa Jennifer Lawrence, s ktorou si zahral v snímkach Hry o život a Hry o život: Skúška ohňom.

"Za tých pár rokov som prešiel cestou, na ktorej som zabudol žiť v prítomnosti a vychutnávať si každú chvíľu. No byť pri niekom ako je Jen, kto je úprimný a smeje sa celý deň, znamená, že som prinútený žiť v danom momente. Som omnoho šťastnejší," povedal.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie