Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koller (53) je odporný a neznesiteľný, sťažuje sa milenka
Zdielať na
Hudba

Koller (53) je odporný a neznesiteľný, sťažuje sa milenka

Dámy, vyberajte vreckovky, teraz budete plakať. Jeden z najsympatickejších hudobníkov v Čechách aj na Slovensku je zadaný. Je to tak! Po jeho boku je mladá a usmievavá blondýnka Linda.

Je to iba pár dní, čo sa médiami prevalili špekulácie o tom, že David Koller má novú známosť. "Ja vám to nemôžem povedať, rozkecali by ste to. To je tajné. Ja som hanblivý," zdráhal sa spevák David Koller.

O dotyčnej dáme síce nechcel hovoriť, no ukázal nám ju. "Neviem ako to povedať, či so mnou chodí alebo žije. Inak na rande sme spolu asi ani nikdy neboli," prekvapila Davidova priateľka Linda Wágnerová.

Nuž, títo dvaja vhupli do spoločného života rovnými nohami a hneď sa z nich stal nerozlučný pár. Linda má totiž združenú funkciu, nie je to iba partnerka.

"Som jeho hovorkyňa, produkčná, šoférka, občas navarím a postarám sa o deti," dodala sympatická 27-ročná Slovenka.

Linda je súčasťou Davidovho života už nejaký ten čas a zdá sa, že im to celkom pekne klape. Alebo nie?

"On je fakt príšerný chlap, nech to vedia všetci!" Prekvapila Linda kritikou frontmana skupiny Lucie a v kritike pokračovala ďalej. "Pred koncertom je neznesiteľný. Je odporný a tvrdohlavý, musí mať vždy pravdu!"

V skutočnosti to vraj až také zlé nie je. David je aj v súkromí veľmi milý a príjemný chlapík a Linda si život s ním nevie vynachváliť. Milé fanúšičky, máte teda smolu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie