Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Haasová (32) o Pavlusíkovi (25): Spojil nás vták
Zdielať na
Hudba

Haasová (32) o Pavlusíkovi (25): Spojil nás vták

Herečku Zuzanu Haasovú netreba asi nikomu zvlášť predstavovať. Za svoj život už stihla hrať v rôznych inscenáciách, rádiu, divadle a tiež v populárnom seriáli Panelák. Tentokrát sa dala dokopy s Jozefom Pavlusíkom!

Herečku Zuzanu Haasovú a talentovaného speváka Jozefa Pavlusíka sme zastihli spoločne v nahrávacom štúdiu. Toto nečakané spojenie nás prekvapilo.

"Spojil nás Jaro Slávik, je to taký vták, že to takto vymyslel. Sme tu preto, aby sme podporili diabetikov," prezradila Zuzana Haasová.

Zuzana, je diabetička, to je o nej všeobecne známe, no a Jozef vie o tejto chorobe tiež dosť. "Môj brat je diabetik, má od ôsmych rokov cukrovku," povedal Jozef Pavlusík, ktorý sa preslávil hlavne víťazstvom v treťom ročníku šou Česko-Slovensko má talent.

Títo dvaja umelci sa spojili, aby spoločne vytvorili dielo, ktoré chcú venovať všetkým diabetikom. A tak vznikla pieseň, s ktorou majú obaja speváci veľké plány. "Táto hymna by mala byť celosvetová a každý štát si môže spraviť jej vlastnú verziu," prezradila Haasová.

Na svete už je česká verzia, slovenská verzia a čoskoro k nim pribudne aj čínska. Text tej slovenskej napísal ďalší spevák Miro Jaroš.

Cieľom celého tohto projektu je priniesť medzi ľudí osvetu a ozrejmiť im, aký je život s cukrovkou. Pieseň dokonca odznie aj na svetovom kongrese v Austrálii, tak držme palce, aby mala úspech.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie