Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Koller (53) chová lišku kríženú s netopierom!
Zdielať na
Hudba

Koller (53) chová lišku kríženú s netopierom!

Spevák a bubeník David Koller miluje svoju prácu a všetko čo s ňou súvisí. Nečudo. Na hudobnej scéne sa pohybuje už viac ako dvadsať rokov! Hudba, a veci s ňou súvisiace, sa pre neho stali akousi drogou. Nám dovolil nahliadnuť do zákulisia príprav koncertu a ukázal nám svoju líšku kríženú s netopierom.

Pred každým koncertom musí byť samozrejme skúška. David prísne striehne na všetky detaily, aby mali fanúšikovia čo najlepší zážitok. "Ja pred koncertom robím väčšinou rozhovory pre JOJku," podotkol líder skupiny Lucie David Koller.

To je síce pravda iba čiastočne, pretože nesprevádzame Davida na každom jeho koncerte, ale niečo na tom bude. Okrem nás sa spevák samozrejme venuje aj sám sebe. "Rozospievam sa, rozohráme sa, povieme si vždy tie isté trápne vtipy. Každý má ten svoj rituál," dodáva s úsmevom Koller.

Ukázal nám svoju najnovšiu lásku, s ktorou sa mazná tesne pred koncertom. "Pohrám sa so svojím psíkom."

David Koller má miláčika, ktorý ho sprevádza na každom kroku. A nie je to len tak obyčajný pes! "To nie je pes, to je líška krížená s netopierom," prezradil známy spevák.

Farebne by to k tej líške sedelo, ale ten netopier? "To nie, ale má špeciálne uši a vďaka nim, vidí aj v noci," dodáva Koller.

Milý a pokojný psík hľadel na Davida s láskou a pokorou, ktorú mu David oplácal nežnými dotykmi. "To je moja nová frajerka. Volá sa Ela, Eliška, teda líška. a hovorí po slovensky," upresnil Davil Koller.

A vraj vie aj spievať. Ale predviesť nám to nechcela.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie