Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Lucie Bílá (47) dostala záchvat smiechu počas vysielania!
Zdielať na
Hudba

Lucie Bílá (47) dostala záchvat smiechu počas vysielania!

Občas, ale naozaj iba zriedkakedy sa stane, že porotcovia v šou Česko-Slovensko má talent nezvládnu nával talentu a neudržia svoje emócie na uzde. Tento rok sa neudržala Lucka Bílá, ktorú chytil záchvat smiechu a odniesol si to mladý tanečník.

Stačilo málo. Marcel sa predstavil porote, povedal, aký má talent a Leoš jedinou vetou rozosmial Lucku Bílú tak, že sa nevedela zastaviť.

Marcel, chudák, nechápal, čo sa to deje, prečo sa Lucka Bílá smeje a nedokáže prestať. A Lucka sa stále smiala. I keď ešte nič nepredviedol, hoci do talentu prišiel s cieľom, ktorý mal čosi podobné vyvolať.

"Chcel som skúsiť tancovať pred porotou a zabaviť ľudí svojim tancom," povedal súťažiaci Marcel Komárňanský.

Napokon sa Lucka upokojila, vynadala Leošovi a Marcel mohol ukázať, čo v ňom je. Marcel sa tancu venuje už zopár rokov a dokonca by sa ním chcel aj živiť. A ako dodal, "strašne ma to baví a páči sa mi to!"

Vpred ho vraj poháňajú aj občasné tréningy s kamarátmi. "Sme chalani, čo spolu trénujú. Ale nie sme skupina," dodal Marcel.

Marcel však porotu tancom nezaujal. Do ďalšieho kola sa nedostal. No nevadí, on si plní svoj sen inak. "Učím v baletnej a na umeleckej škole." A to je správne miesto na rozdávanie talentu, no nie?

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie