Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vondráčková (66) zúri: Môžu za to robotníci
Zdielať na
Hudba

Vondráčková (66) zúri: Môžu za to robotníci

V dnešnej dobe je to už tak. Dámy, ktoré si to môžu dovoliť, si na domáce práce najímajú pomocníčky. Česká speváčka Helena Vondráčková má tiež jednu takú pani. Dom a záhradu si však v čistote udržuje sama.

Helenka je dáma v rokoch a hoci má stále výbornú kondíciu, dať do poriadku celý príbytok jej asi dá poriadne zabrať. "Cítila som sa na infarkt. Musím sa totiž priznať, že som dostala do daru novú kuchyňu," prezrádza speváčka.

Pekný darček, len čo je pravda. Asi žiadna gazdinka by takým nepohrdla, lenže tie následky!
"Moju 30-ročnú kuchyňu museli vybúrať a vymaľovať," vymenováva Helena Vondráčková. Robotníci sa jej vraj motali po dome niekoľko dní a spúšť, ktorá po nich zostala, doslova vyhnala speváčku z domu.

"Som rada, že som mohla zmiznúť. Vyzerá to tam, ako keď vybuchne atómová bomba," dodáva speváčka. Aspoň sa to k tomu dá prirovnať.

No a čuduj sa svete, speváčka zobrala metlu a vedro... "Ja som celý deň upratovala, čistila som steny... To si nedokážete predstaviť. Bolo to strašné...," hovorí. Pre speváčku sú domáce práce aj istou formou relaxu i keď priznáva, že nie všetko robí sama. "Mám pani na upratovanie, ale dom a záhradu si udržiavam sama," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie