Skoro jasno
16°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Vondráčková (66) rušila koncerty, poznáme dôvod!
Zdielať na
Hudba

Vondráčková (66) rušila koncerty, poznáme dôvod!

Česká speváčka Helena Vondráčková si počas svojej kariéry prešla kadečím. Bola na výslní, jej hviezda zhasla, médiá sa do nej obuli kvôli manželovi, súdila sa... No stále nestráca energiu a stále pracuje na nových projektoch.

Šesťdesiatšesť-ročná speváčka má na svojom konte desiatky albumov a v týchto dňoch do dlhokánskeho albumu pridala ďalší. Volá sa Touhy.

"Som sa na to CD veľmi tešila. Myslím, že sa pozbierala hŕba krásnych pesničiek. A to predovšetkým našich autorov. Dokonca som oslovila mladú generáciu autorov, takže sa máte na čo tešiť," hovorí speváčka. Nie každá jej túžba sa však vždy splnila. Pred časom sa o nej klebetilo, že musela rušiť koncerty.

"Bohužiaľ niekedy sa stanete obeťou blázna a podvodníka. To sa stalo aj mne," opisuje Vondráčková. Veru, aj Helena, o ktorú sa manežérsky stará jej vlastný manžel, mala takúto smolu a niekoľko jej koncertov sa napokon neuskutočnilo. Dokonca aj na Slovensku.

"Bohužiaľ, vždy na to doplatia diváci, ktorí sa na ten koncert tešia," dodáva speváčka. Opäť sa chystá koncertovať aj v Bratislave, tak uvidíme, ako to dopadne tento raz.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie