Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Madonna (55): Môj recept na večnú mladosť
Zdielať na
Hudba

Madonna (55): Môj recept na večnú mladosť

Zdroj: SITA

Madonna je už dlho pojmom, či značkou vo svete. A to nielen v oblasti hudby, ale aj filmu, módy a dokonca najnovšie aj zdravého životného štýlu. Skrátka byť ako ona, je in.

Pevnú a vyšportovanú figúru chce Madonna dopriať každému. Sama na tej svojej pracuje dve hodiny denne.  Druhých chce k prospešnej námahe vyprovokovať v sieti svojich fitness centier a tiež výcvikovým programom "Závislá na potení."

"Okrem tanca som sa pustila aj do vytrvalostného behu, robila som pilates, jogu, čokoľvek, len aby som sa zapotila. Po týchto skúsenostiach som vyvinula spôsob výcviku, ktorý zahŕňa všetky veci, kroté milujem. Naozaj potrebujem takto cvičiť aspoň päť dní do týždňa, inak mám depresie," priznáva speváčka.

Najnovšie si Madonnini obdivovatelia a obdivovateľky môžu depresie odbúravať v nemeckom Berlíne. Po ruskej Moskve a Petrohrade je to tretie európske mesto, kde je cvičebný program kráľovnej popu žiadaný.

"Ide o emocionálnu pohodu. K nej sa dopracujete len cez vynaložené úsilie. Cvičenie uvoľňuje endorfíny, a tak sa cítite lepšie. Poznám to. Milujem tancovanie a aj keď som po tréningu unavená na smrť, cítim sa po ňom oveľa lepšie," tvrdí Madonna.

Ani Madonna však nie je z kameňa a svoje pevné zásady občas poruší. "Snažím sa jesť zdravo, ryby, zeleninu, ryžu. Poznáte to. Ale niekedy neodolám ani nezdravým jedlám. Mám rada hranolky, pizzu a zmrzlinu. Áno, raz za čas si ich dám," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Silvia Mabena

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie