Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Juraj (62) a Sisa (48) Lelkesovci: Nákladný život si môžeme dovoliť
Zdielať na
Hudba

Juraj (62) a Sisa (48) Lelkesovci: Nákladný život si môžeme dovoliť

Juraj Lelkes je pravý gentleman. Len pred nedávnom mala jeho milovaná narodeniny a prekvapil ju naozaj originálnym darom. Vraj si to môže dovoliť.

Môžem povedať, ona to nebude rada počúvať. V nedeľu mala narodeniny. Takto má vyzerať 48-ročná žena.  Z množstva darčekov si v rýchlosti nevedela spomenúť, čo ju potešilo najviac. Prezradila však, že jej manžel kúpil nádherné šaty.

"Má ma v oku, takže si dovolí kúpiť, aj keď tam nie som," hovorí Sisa. Sise môže naozaj takéhoto mužíčka závidieť každá žena. "Tak toto mi musí závidieť každá žena, lebo máloktorý muž rád nakupuje a má rád módu," dodáva speváčka.

Sisa preferuje istý butik, v ktorom sa cena šiat pohybuje v trojciferných číslach. "Zdá sa, že manžel poriadne prevetral peňaženku a na svojej žene rozhodne nešetrí. "Tak raz za rok mám narodeniny," tvrdí Sisa.

Sisinu diplomatickú odpoveď ale Juraj upresnil. "Ja si myslím, že vzhľadom na to, že je úspešná speváčka a ja som na dobrej pozícii šéfa, tak nemyslím si, že utrácame veľa," dodal Juraj.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie