Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Dan Bárta (43) a jeho netradičný krst v Bratislave
Zdielať na
Hudba

Dan Bárta (43) a jeho netradičný krst v Bratislave

Sympatický a charizmatický český umelec a hlavne spevák Dan Bárta v pondelok večer pokrstil svoj nový album, ktorý nahral so skupinou Illustratosphere, v centre Bratislavy. Naše hlavné mesto uprednostnil pred Prahou!

Dan Bárta je umelec s veľkým U. Najnovšie si pre svojich fanúšikov a fanúšikov jeho skupiny Illustratosphere pripravil nový album s názvom Maratonika. V pondelok večer ho slávnostne pokrstila v Bratislava jedna z jeho fanúšičiek, ktorá bola na úvodnom koncerte jeho turné.

"Nepodarilo sa nám zohnať celebritného krstného otca ani krstnú mamu a tak by som chcel, aby tento album pokrstil niekto z vás," zaskočil svojich fanúšikov na konci koncertu Dan Bárta. Z davu si vybral slečnu, ktorá stála najbližšie k pódiu a práve ona Maratoniku obliala šampanským.

Spevák nám prezradil, že album ako taký ešte reálne neexistuje, ešte stále je vo výrobnom procese, no začiatkom novembra by už mal byť k dispozícii. Na koncerte teda pokrstili iba maketu.

Ak chcete vedieť, prečo sa album volá práve Maratonika a radi si vypočujete záznam z jeho koncertu, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie