Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vojna reperov pokračuje, Suvereno naložil Rytmusovi (37)...
Zdielať na
Hudba

Vojna reperov pokračuje, Suvereno naložil Rytmusovi (37)...

Na Slovensku vraj aktuálne vládne vojna reperov. Ešteže nemá také rozmery, ako býva zvykom v Amerike. No nenávistné odkazy, ktoré sa šíria internetom, sú toho jasným signálom. Svojou kvapkou najnovšie prispel aj Suvereno.

Mierumilovnému Suverenovi vraj urážok plná prestrelka ide na nervy. A tak sa rozhodol zareagovať skladbou Čarodej, v ktorej dáva jasne najavo, čo si o tom celom myslí.

"Ak na vás nejaký primitív hodí špinu, dá sa to jeden, dva krát vydržať. Ale ak neprestáva a ďalej šíri klamstvá a nenávisť, treba zakročiť," vysvetľuje Suvereno, prečo sa vlastne do raperskej vojny zapojil.

"U mňa ide iba o sebaobranu, nechcem s nikým bojovať, nie som ako Vrbovský, ktorý si marketing postavil na konfliktoch."

Suvereno si o raperskej vojne myslí svoje. Na celú situáciu pozerá s nadhľadom a podľa jeho názoru táto bublina čoskoro praskne. K tomu by mohol prispieť aj jeho nový počin Čarodej.

"Vrbovský za svoju kariéru verejne urazil desiatky ľudí a za posledných pár mesiacov vypustil zo svojich úst veľa klamstiev a špinavostí aj na moju adresu. Robí to, lebo potrebuje upútať pozornosť a vyvolať konflikt," konštatuje Suvereno, ktorý skladbou Čarodej chce uviesť veci na pravú mieru a takto uzavrieť celú kauzu s Rytmusom.

Či sa mu to podarí, to určite ukážu už nasledujúce dni. Vy si zatiaľ jeho pieseň môžete pozrieť v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie